De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Bright Day komt eraan en Android Planet is erbij!

Redactie
6 november 2015, 10:16
2 min leestijd
Bright Day komt eraan en Android Planet is erbij!

Cutting edge gadgets, state of the art design en inspirerende innovators. Dit en meer vind je tijdens de vijfde editie van het jaarlijkse  tech fest Bright Day op 21 november in de Gashouder in Amsterdam. Android Planet is erbij met een superhelpdesk, toffe gadgets en meer.

Back to the Future

Een live uitpakparty gadgetshow, productdemonstraties, productlanceringen  en -presentaties, attracties; noem het maar op. Je vindt het op de techbeurs Bright Day. Op 21 november tovert Bright de Gashouder Amsterdam namelijk om tot  een waar paradijs voor tech-, mobile- en gadgetlovers.

Niet alleen worden er de nieuwste gadgets getoond tijdens Bright Day, ook zijn er enkele toffe attracties te vinden. Eén maand nadat Marty McFly in Back to the Future naar 21 oktober 2015  reisde met  zijn DeLorean Time Machine, heeft Bright Day een 1 op 1-replica van de tijdmachine in huis gehaald. Verder kun je bijvoorbeeld een 3D-selfie laten maken en Virtual Reality testen bij Samsung Virtual Reality Concepting.  Genoeg te doen dus! Wil je het hele programma weten?

Bright Day programma Bestel Bright Day tickets

Update 9 november 2015: de toegangskaarten voor Bright Day zijn uitverkocht! Zustersite iPhoned.nl heeft echter een leuke winactie, waarbij je nog kans maakt op twee kaarten.

Android Planet Superhelpdesk

android planet logo

Naast partijen als Samsung, Nest, VRmaster en Vodafone is ook het team van Android Planet dit jaar aanwezig tijdens de Bright Day. In onze eigen stand staan we voor je klaar met een superhelpdesk. Wil je weten hoe je je Android het beste kunt beveiligen,  een apk-bestand installeert of een back-up van WhatsApp overzet naar je nieuwe telefoon? Wij nemen de tijd voor je en leggen het allemaal helder uit.  Verder kun je bij ons je smartphone opladen, komen we natuurlijk vergezeld van de laatste Android-toestellen en maak je onder meer kans op een toffe Chromecast 2. Meer weten? Houdt dan deze pagina in de gaten.

Kaartje kopen?

Bright Day vindt plaats op zaterdag 21 november 2015 en duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. De locatie is de Gashouder op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam. Een ticket kost in de voorverkoop slechts 10 euro en aan de deur 12,50 euro. Ook aan jonge techneuten is gedacht. WizKids tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

A06C1589

Bright Day programma Bestel Bright Day tickets

Het Gashouder Pakhuis in Amsterdam is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast kun je met de auto onder meer parkeren in de parkeergarage van de Westergasfabriek. Op de website van Bright Day wordt precies uitgelegd hoe je er met het ov en de auto komt.

Niets missen over Bright Day?  Bekijk dan hier de laatste updates.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu