De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Bright Day: kom ook naar de tupperware-party voor (Android)nerds

Redactie
7 mei 2014, 13:01
2 min leestijd
Bright Day: kom ook naar de tupperware-party voor (Android)nerds
Bright Day

Cutting edge gadgets, state of the art design en inspirerende innovators. Je maakt ze mee op Bright Day (zaterdag 17 mei). Een dag vol vernieuwing van de makers van Bright. Sinds mei 2013 wordt Bright Day elk half jaar gehouden. Aanraken mag op deze dag! Uit eigen ervaring kan AndroidPlanet de Bright Day enorm aanbevelen. Oh, en onze Daniël loopt er ook rond met zijn Google Glass. Spreek ‘m vooral even aan als je een Glass op je neus wilt hebben!

Dit is er allemaal op Bright Day

131125-bd2-4

Bright Day is uniek in Nederland. Er bestaan beurzen voor gamers, workshops voor fotografie en dumpdagen voor computers, maar op geen enkel event krijg je als bezoeker eenzelfde breed aanbod aan vernieuwing geserveerd: cutting edge gadgets, state of the art design en inspirerende innovators, je maakt het allemaal mee op Bright Day.

Ook voor Android-geeks is er genoeg te beleven. De nieuwste smartphones en tablets zijn aanwezig, maar ook verschillende Google Glass’es en toffe smart-tv’s, draadloze muzieksystemen en drones die je met jouw Android kunt besturen. Verder kun de Oculus Rift virtualrealitybril proberen of in een 3d-scanner stappen en een 20 cm hoge miniatuur van jezelf laten 3d-printen. Hoe tof. En alles is hands-on.

Het complete programma vind je hier.

Geweldig nieuwsgierig

131125-bd2-11

“Het publiek op Bright events is geweldig nieuwsgierig. Dat schept een hele open sfeer. Als bezoeker bevind je je tussen creators, innovators, early adopters en je peers. Iedereen is vol van vernieuwing”, aldus Bright.

Bright Day vindt plaats in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Een mooie locatie die, vlakbij Amsterdam Centraal gelegen, heel goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich bovendien parkeergarages.

Kaartje kopen?

Je kunt nu al een kaartje kopen. En neem je junior vooral mee! Bright Day is geschikt voor whizkids vanaf 8 jaar. Bezoekers tot 12 jaar krijgen gratis entree. Scholieren en studenten krijgen 30% korting (gebruik bij het bestellen de actiecode BD3STDNT en neem op de dag je studentenkaart mee). Volwassenen betalen slechts 25 euro.

Wil je niets missen over Bright Day? Bekijk dan hier de laatste updates.

Download de app

Er is ook een speciale Android-app voor Bright Day beschikbaar met alle informatie die je nodig hebt. Gratis te downloaden in Google Play.

Download: Bright Day (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu