Brightkite lanceert Android-applicatie

BrightkiteBrightkite heeft zojuist hun eerste applicatie voor het Android-platform aangekondigd. Eerder maakten ze al een applicatie voor de iPhone. Met Brightkite kun je zien waar je vrienden en familie zijn en ook kun je zelf doorgeven waar je bent. Een soort Google Latitude dus, waarbij je ook nog nieuwe plaatsen kunt ontdekken, tags en favorieten kunt aanmaken en favoriete plekken met anderen kunt delen. De Android-versie is niet zomaar een kopie van de iPhone-versie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Er is rekening gehouden met specifieke functies, zoals integratie met Google Maps en achtergrondnotificaties voor nieuwe berichten. Je hoeft de applicatie niet te openen om te zien wat er nieuw is. Brightkite voor Android is gratis te downloaden uit de Android Market.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.