HTC Magic krijgt Android 2.2

htc-magicVodafone is in Groot-Brittannië begonnen met het uitrollen van Froyo voor de HTC Magic. De upgrade verloopt in twee stappen: de eerste OTA-update bereidt de Magic voor op Froyo, de tweede update installeert Android 2.2. Vodafone Nederland laat aan Android Planet weten dat ook de Nederlandse HTC Magic een upgrade naar Android 2.2 krijgt. Dit is fantastisch nieuws, want de HTC Magic is al een vrij oud model en zelfs wij hadden geen bevroren yoghurt meer verwacht voor deze telefoon.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De woordvoerder van Vodafone bevestigt niet wanneer de OTA-update arriveert. Waarschijnlijk gebeurt dit in fases, oftewel niet alle Magic-gebruikers krijgen de update tegelijkertijd binnen. Ga naar Instellingen -> Over de telefoon -> Software-updates om te kijken of er al een update voor je klaar staat.

Android 2.2 brengt een aantal vernieuwing. Zo wordt de HTC Magic tot vijf keer sneller door een nieuwe JIT-compiler. Daarnaast biedt Froyo ondersteuning voor USB-tethering en WiFi-hotspot. Ook kun je applicaties op de SD-kaart van je telefoon opslaan en de nieuwste Gmail en Market-applicaties installeren.

Bron: Vodafone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.