Britse prijzen Optimus 3D en Xperia Play lekken uit

Redactie
22 februari 2011, 8:40
2 min leestijd

Hoeveel gaan de LG Optimus 3D en Sony Ericsson Xperia Play eigenlijk kosten? De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend, maar we weten ondertussen al wel wat deze toestellen in Groot-Brittannië gaan kosten. Play.com heeft de Optimus 3D en de Xperia Play namelijk in de webshop gezet. De Xperia Play kost 520 pond (~ 620 euro) en is vanaf 28 maart verkrijgbaar. De Optimus 3D gaat voor 515 pond (~ 612 euro) over de toonbank en wordt op 25 april verscheept. Het is mogelijk dat de prijzen nog iets stijgen of dalen vlak voor de lancering.

Eerder lekte de website XperiaBlog de Duitse prijzen van verschillende Xperia-toestellen. Volgens dit blog gaat de Xperia Play zo’n 649 euro kosten in Duitsland. Waarschijnlijk zitten zowel Play.com als XperiaBlog in de buurt van de adviesprijs, die mogelijk zo rond de 600 a 650 euro gaat liggen.

Lees verder na de advertentie.

De Xperia Play is de allereerste PlayStation-telefoon. De controls zijn uitschuifbaar, net zoals bij toestellen met slide-out toetsenbord. Bij de lancering zullen er 50 games beschikbaar zijn van uitgevers als EA en Gameloft, zoals Battle Field en Guitar Hero. Ook komen er nieuwe games, dankzij de ondersteuning van de Unity Engine. Het toestel draait op een 1GHz Qualcomm Snapdragon-processor met aanvullende Adreno GPU (grafische processor). Die laatste kan 60 fps 3D-beelden leveren.

De Optimus 3D kan 3D-video`s en foto`s opnemen én afspelen. De telefoon beschikt over een multikernprocessor van Texas Instruments, namelijk de TI OMAP 4-chip. Het scherm van deze Android-telefoon heeft een grootte van 4,3 inch. Wie 3D-beelden wil bekijken, die heeft daarvoor geen brilletje nodig. Net als het scherm van de Nintendo 3DS maakt het touchscreen van de LG Optimus 3D gebruik van speciale kristallen die licht blokkeren. Hierdoor krijgen je ogen twee verschillende plaatjes te zien. Daarnaast kan de LG Optimus 3D driedimensionale beelden opnemen dankzij twee camera`s aan de achterkant van het toestel.

Wanneer beide toestellen beschikbaar zijn in Nederland en België, dan verschijnt er natuurlijk een uitgebreide review op Android Planet.

Via: Phandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Optimus 3D Speed
LG Optimus 3D Speed

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu