Britse vrouw verbreekt sms-record door te swypen

Redactie
24 augustus 2010, 10:16
1 min leestijd
Britse vrouw verbreekt sms-record door te swypen
Britse vrouw verbreekt sms-record

Een 27-jarige Britse vrouw heeft het wereldrecord sms’en verbroken. Ze gebruikte daarvoor het SWYPE-toetsenbord van de Samsung Galaxy S. De vrouw wist binnen 26 seconden de zin ‘the razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human‘ op het beeldscherm te toveren. Daarmee verbreekt ze het oude record, in handen van een 24 jaar oude Amerikaan, met meer dan negen seconden.

De nieuwe recordhouder had geen ervaring met swypen, zo staat in het verslag van de Press Association. “Mevrouw Thompson, die werkt bij een verzekeringsmaatschappij, was met haar 23-jarige vriend – Chris Davies – aan het winkelen. Ze bezochten een roadshow van Samsung. Ze kreeg een uitnodiging om het record te verbreken, en dit deed ze!”

Lees verder na de advertentie.

“Ik stuur veel sms-berichten”, zegt Melissa Thompson. “Dagelijks verzend ik er zo’n veertig tot vijftig naar mijn vriend Chris. Maar sinds we samenwonen sms ik niet meer zoveel. Het kwam dan ook als een verrassing dat ik de snelste sms’er ter wereld ben. Swypen helpt zeker. Iedereen zou het moeten proberen.”

Het nieuwe record van de vrouw moet nog officieel verklaard worden door het Guinness Book of World Records. Welke swyper durft het wereldrecord opnieuw te verbreken?

Via: Into Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's