Bsquare heeft plannen met Flash op Android

adobe flashQua functionaliteit is de T-Mobile G1 al behoorlijk compleet, maar toch ontbreken er nog een paar dingen: Flash bijvoorbeeld. Maar Adobe het zelf heeft kunnen uitbrengen is er een derde partij die het gaat aankondigen: vandaag is softwarespecialist Bsquare van plan om opheldering te geven over hun activiteiten rond Flash op Android-toestellen. “Bsquare has been tapped by a global tier 1 carrier to port the Adobe Flash player to the Android platform on more than 100 embedded devices”, staat in het bericht dat ze gisteren naar diverse verslaggevers stuurden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Afgelopen november liet Android-baas Andy Rubin zien hoe Flash op de T-Mobile G1 zou kunnen werken. Dat gebeurde op een Adobe-conferentie en de beelden hieronder hebben dan ook niets te maken met de aankondiging die Bsquare vandaag gaat doen. Met Flash wordt het mogelijk om nog meer game, streaming video’s en andere specifieke webtoepassingen op je Android-toestel te gebruiken.

Via: CNET

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.