De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Toch geen Lollipop-update voor Galaxy S4 Mini, Ace 4 en Ace Style

Redactie
1 mei 2015, 10:11
1 min leestijd
Toch geen Lollipop-update voor Galaxy S4 Mini, Ace 4 en Ace Style

De Samsung Galaxy S4 Mini, Galaxy Ace 4 en Galaxy Ace Style krijgen waarschijnlijk geen update naar Android 5.0 Lollipop. Dat laat Samsung Nederland desgevraagd weten aan Android Planet.

Lees verder na de advertentie.

Budgettelefoons Samsung krijgen toch geen Lollipop

Budgettelefoons Samsung lollipop

Eerder gingen geruchten dat de drie budgettelefoons van Samsung een update naar Android Lollipop zouden ontvangen, maar Nederlandse gebruikers zullen die waarschijnlijk niet tegemoetzien. “De verwachting is dat er voor deze toestellen geen update naar Android 5.0 Lollipop komt”, aldus een woordvoerder. Dit geldt voor zowel de 3G- als 4G-versie.  Meer over de overwegingen van Samsung om updates al dan niet uit te brengen, lees je in deze blogpost.

→ Bekijk voor meer informatie ons uitgebreide Android Lollipop-update overzicht.

Meer over de Galaxy S4 Mini

De Galaxy S4 Mini werd in het derde kwartaal van 2013 uitgebracht in Nederland. Het compacte en lichte toestel is een goedkopere en minder krachtige versie van de succesvolle Galaxy S4 en doet het onder meer met een 4,3 inch-scherm (960 bij 540 pixels), 1,5GB aan werkgeheugen en een 1,7GHz dualcore-processor (Snapdragon 400). Verder is er 8GB aan opslagruimte beschikbaar en twee camera’s met 8 en 1,9 megapixels.

Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy S4 Mini prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

De Galaxy Ace 4 is een goedkoper model en doet het met een 4 inch-scherm (800 bij 480 pixels), een 1GHz dualcore-processor en een 1500 mAh-accu. De 4G-versie van het toestel heeft een iets snellere cpu aan boord (1,2GHz), 1GB werkgeheugen in plaats van 512MB en een 1800 mAh-accu. De Galaxy Ace Style is qua mogelijkheden verkrijgbaar, maar nog iets goedkoper. Bekijk ook de beste aanbiedingen voor de Galaxy Ace 4 met abonnement en Galaxy Ace Style met abonnement.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Ace 4
Samsung Galaxy Ace 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu