Busy Body: ingenieus thema voor Sweeter Home

Wouter Nijsen
6 september 2009, 13:09
1 min leestijd
Busy Body: ingenieus thema voor Sweeter Home
busybodyscreen

Sweeter Home is één van de vele homescreen-vervangers die in de Android Market beschibaar zijn. Uiteraard is deze homescreen-vervager naar je eigen smaak aan te passen middels verschillende thema’s. Die thema’s zijn in de Android Market te vinden, maar ook op minder voor de hand liggende plaatsen, zoals in dit geval op de website Androinica waar editor Andrew Kameka zijn eigen thema voor Sweeter Home heeft gemaakt.

Op zich niet zo heel bijzonder, ware het niet dat zijn thema enkele  noemenswaardige features heeft. Om te beginnen heeft hij zijn thema gebaseerd op hoe zijn bureau er uit ziet. Het hele thema ziet er dan ook uit als een bureau waar diverse atributen op staan en liggen zoals een telefoon, een agenda, een sleutelbos enz enz. Zodra je één van de atributen aanklikt opent zich een bijbehorend menu met daarin de opties die bij het item horen. Klik op de telefoon en er opent zich een menu met daarin de favoriete contactpersonen.

Lees verder na de advertentie.

Het thema is te downloaden via Androinica, of via deze rechtstreekse downloadlink. De inhoud van het gedownloade bestand dient op de SD-kaart gezet te worden. Eerst het hele thema zien? Dat kan via onderstaand demofilmpje. Sweeter Home is te downloaden in de Android Market, of direct via de QR-code.

Via: Androinica en SweeterHome

Categorie: Android OS
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's