Camangi WebStation: 7 inch Android-tablet voor 250 euro

camangi webstationDe Camangi WebStation was maandenlang een proof of concept. Daar komt verandering in: vanaf volgende maand is het een product dat je daadwerkelijk in de winkel kunt kopen. De WebStation gaat $400 (iets meer dan €250) kosten en draait op Android 1.5. Aan de voorkant is een 7 inch touchscreen met een resolutie van 800 x 480 zichtbaar, binnenin vind je een 2 megapixel camera, 0,3 megapixel webcam, usb-poort, Wi-Fi in b- en g-variant, GPS en een microSD-lezer.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Via een beugel aan de achterkant kun je de Camangi WebStation ook als digitaal fotolijstje op de kast neerzetten. Eén punt van zorg is er wel: Camangi zoekt nog Android-ontwikkelaars die applicaties voor het 7 inch scherm kunnen maken. Om de Camangi WebStation in handen te krijgen heb je een Amerikaans (post)adres nodig want ze leveren voorlopig alleen in de VS.

Meer info: Camangi WebStation

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.