Camangi WebStation nu in pre-order te bestellen

camangi whiteDe eerder besproken Camangi WebStation is vanaf nu te koop voor $399. Als je deze Android-tablet voor 16 december bestelt krijg je het apparaat voor het eind van de maand op je deurmat. Je zult er wel een Amerikaans postadres voor moeten regelen, want de fabrikant levert voorlopig alleen in de VS, Japan en Taiwan. De Camangi WebStation is een apparaat met een 7 inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. Het draait op Android en is bedoeld om muziek te luisteren, films te kijken en te internetten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


camagni webstationAan de achterkant zit een uitklapbaar pootje zodat je de Camangi Webstation ook als digitaal fotolijstje kunt gebruiken. Mensen die zich vroegtijdig hebben aangemeld voor deze tablet, hebben een promotiecode ontvangen waarmee ze wel $10 (!) korting krijgen op het apparaat. Betalen doe je via PayPal, dus (relatief) zonder veel risico.

Verkrijgbaar via de webwinkel van Camangi.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.