Camerafunctie van de Sony Ericsson Xperia Arc in de schijnwerpers
Redactie

xperia-arc-2De nieuwe Xperia Arc-telefoon van Sony Ericsson krijgt een bovengemiddelde camerafunctie. Dit blijkt wel uit nieuwe videobeelden van de telefoon op het weblog van Sony Ericsson. Natuurlijk is het preken voor eigen parochie, maar toch geeft Sony Ericsson twee goede redenen waarom de camerafunctie zo goed is in vergelijking met oudere telefoons. Ten eerste krijgt de Xperia Arc een nieuwe Exmor R-sensor. Daarnaast is de lens groter, waardoor meer licht de sensor raakt. Sony Ericsson belooft dat deze twee mogelijkheden ervoor zorgen dat het nog makkelijker is om binnen of ‘s avonds foto’s te maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Om een idee te geven van hoe goed de nieuwe camerafunctie is, kun je hieronder een video zien die gemaakt is door de Xperia Arc (bekijk de video op 720p). Je ziet tevens de camerafunctie van de Arc in werking.

De Xperia Arc is de eerste smartphone van Sony Ericsson met Android 2.3 (Gingerbread). De Xperia Arc beschikt over een 8,1 megapixel camera en heeft een bijzonder 4,2 inch X.LED-touchscreen met een resolutie van 854 bij 480 pixels.

Sony Ericsson heeft ervoor gekozen om een speciale schil rondom Android te ontwikkelen. Het toestel ziet er strak uit en is lichtelijk gebold.
De smartphone krijgt een 1 GHz-processor van Qualcomm. Gebruikers krijgen van Sony Ericsson een 16 GB MicoSD-kaartje bij aankoop van de Xperia Arc.

De Xperia Arc ligt waarschijnlijk binnen enkele maanden in de winkel.

Via: Sony Ericsson Weblog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.