‘Camera’s in Samsung Galaxy S10 worden horizontaal geplaatst’

Erwin Vogelaar
24 november 2018, 14:33
2 min leestijd
‘Camera’s in Samsung Galaxy S10 worden horizontaal geplaatst’

De camera’s in de Samsung S10 worden waarschijnlijk horizontaal geplaatst. Dit blijkt uit de nieuwste versie van de app Samsung Health.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S10 camera’s zitten horizontaal

Soms lekken fabrikanten zelf informatie over hun nog onaangekondigde smartphones. Deze keer geeft Samsung een detail vrij over de Galaxy S10 via Samsung Health. In de nieuwste update van de app wordt een tekening van waarschijnlijk de nieuwe smartphone getoond.

Wat direct opvalt op deze afbeelding is dat de camera’s horizontaal zijn geplaatst, samen met de flits en hartslagmeter. Dat is vergelijkbaar met hoe de camera’s aan de achterkant van de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 zijn gepositioneerd. Op de Galaxy S9 zijn de camera’s verticaal geplaatst, zoals je op bovenstaande afbeelding ziet.

camera's galaxy s10

Een eerder gerucht stelde dat de duurste versie van de Galaxy S10 maar liefst zes camera’s krijgt, waarvan vier aan de achterkant. De vingerafdrukscanner wordt waarschijnlijk onder het scherm geplaatst, waardoor die niet meer aan de achterkant hoeft.

De camera’s horizontaal plaatsen heeft een groot voordeel. Hierdoor is er namelijk meer ruimte voor een grotere accu.

Hoewel het mogelijk is dat het op deze tekening gaat om de Note 8 of de Note 9, is het niet de eerste keer dat het bedrijf een komend toestel laat zien in een van zijn apps. Zo werd de vorm van de Galaxy S8 gelekt via de Secure Folder-app. Tevens zijn de hoeken van de Note-toestellen niet zo rond.

Meer over de Galaxy S10

Waarschijnlijk onthult Samsung de Galaxy S10 in februari 2019. Er wordt gesproken over drie verschillende modellen. Dat gaat om een instapmodel, de standaard versie en een extra dure versie die mogelijk 5G ondersteunt. De goedkoopste versie heeft waarschijnlijk geen vingerafdrukscanner onder het scherm.

Eerder heeft Samsung zelf gesproken over “significante” veranderingen in het design van de Galaxy S10 vergeleken met de Galaxy S9. Dat toestel verschilde maar weinig vergeleken met de Galaxy S8. Meer over het toestel lees je in onze Galaxy S9 (Plus) review.

Lees de nieuwste berichten over de Galaxy S10

Bron: Ice Universe
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu