De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Cashback Samsung: ook budgettoestellen tijdelijk goedkoper verkrijgbaar

Gijs Ettes
10 maart 2014, 17:38
2 min leestijd
Cashback Samsung: ook budgettoestellen tijdelijk goedkoper verkrijgbaar
Samsung cashback

De Cashback-actie van Samsung loopt al een aantal weken, maar is gelukkig nog niet geëindigd. Wil je bijvoorbeeld een Galaxy S4 kopen, dan krijg je tot en met 31 maart 100 euro retour. Maar ook als je budgettoestellen zoals de Galaxy Fame, Galaxy Fame  Lite of Galaxy Young aanschaft, krijg je geld terug; bij deze smartphones loopt de korting op tot 20 euro.

Concreet betekent dit dat je al een Samsung-toestel in huis haalt voor om en nabij de 100 euro. De Fame en Young vallen op door hun compacte, maar stevige design en schermen met een diagonaal van respectievelijk 3,5 en 3,3 inch. De specificaties van de smartphones zijn niet bepaald high-end, maar hun prijskaartje is een stuk vriendelijker dan die van bijvoorbeeld de Galaxy S5.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Fame met €20,- korting

Galaxy Fame cashback Samsung

De Galaxy Fame is een van de populairste budgettoestellen van Samsung. De kleine smartphone werd begin 2013 uitgebracht en beschikt over een 3,5 inch-scherm met een resolutie van 480 bij 320 pixels. Onder de motorkap vinden we een 1GHZ-processor (Cortex A9) en 512MB aan werkgeheugen.

Aan boord is verder een 5-megapixel-camera met een led-flitser en autofocus en een vga-frontcamera om videogesprekken mee te voeren. Het opslaggeheugen bedraagt 4GB en is uit te breiden tot 64GB middels een micro-sd-kaartje.

Galaxy Fame Lite met €20,- korting

Galaxy Fame Lite cashback Samsung

De Lite-versie van de Fame heeft een iets slechtere processor en camera, maar is nog goedkoper. De Galaxy Fame Lite werd in het najaar van 2013 uitgebracht en beschikt over een klein 3,5 inch-scherm met 320 — 480 pixels, een 850MHz-processor en 512MB aan werkgeheugen.

Verder is er 4GB aan opslagruimte (uitbreidbaar) aan boord en een enkele 3-megapixel-camera. Met deze budgettelefoon is het dus niet mogelijk om te videobellen. Wel heeft de accu dezelfde capaciteit (1300 mAh) en staat deze garant voor een langere batterijduur (8 uur beltijd) dankzij de bescheiden specificaties.

Cashback Samsung: de beste aanbiedingen

Hieronder vind je een drietal aanbiedingen om de Galaxy Fame te bestellen. De voorwaarden voor de Cashback Samsung-actie lees je na via deze link.

De Galaxy S4 kopen met €100,- korting

Ook de Samsung Galaxy S4 kopen kan met flinke kortingen. Bekijk hieronder de beste Galaxy S4 aanbiedingen; voor elke deal geldt 100 euro korting, dus sla je slag!

[ad-block id=9 style=narrow]

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Young
Samsung Galaxy Young

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu