CherryPal onthult 7″ Android-tablet met capacitief scherm

Redactie
19 januari 2011, 15:15
1 min leestijd
cherrypad

CherryPal komt met een nieuw tablet, die beter gaat worden dan de oude CherryPad. De nieuwe zeven inch Android-tablet krijgt een capacitief scherm met een resolutie van 1024 bij 600 pixels. Daarnaast krijgt het toestel een drie megapixelcamera, een LED-flitser, een 1 GHz Cortex A8-processor en 512 MB RAM-geheugen. De tablet draait op Android 2.2 en beschikt over acht tot zestien GB opslaggeheugen, een krachtige 4200 mAh accu en GSM/Wi-Fi. De prijs bedraagt circa 300 tot 400 dollar (225 tot 300 euro).

De naamloze tablet is stukken beter dan de CherryPad. De CherryPad heeft een lagere prijs, maar daarvoor krijgen gebruikers een tablet met een resistief scherm, een minder krachtige processor en een matige resolutie (800 bij 480 pixels).

Lees verder na de advertentie.

Aangezien de tablet GSM ondersteunt werkt de tablet prima in Nederland en België. Zoals het er nu naar uitziet kan de nieuwe tablet van CherryPal de competitie aan met de Galaxy Tab. De grote vraag is: blijft deze tablet overeind staan als de nieuwe Honeycomb-toestellen in de winkel liggen?

Via: Talk Android

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu