Chrome Beta update brengt innovatieve nieuwe swipe-besturing

Redactie
23 augustus 2013, 11:28
1 min leestijd
Chrome Beta update brengt innovatieve nieuwe swipe-besturing
chrome beta update

De Chrome Beta update brengt een hele handige en innovatieve manier van besturing met swipe-bewegingen. Tevens is versie 30 van de mobiele browser de grootste update die Chrome Beta ooit ontvangen heeft. De grootste toevoeging die de update biedt zijn drie nieuwe swipe-mogelijkheden om de app sneller te besturen. Hierdoor kun je snel van tabbladen wisselen, het overzicht van tabbladen bekijken en een specifieke instellingen activeren.

Lees verder na de advertentie.

Chrome Beta update brengt nieuwe swipe-opties

screen-shot-2013-08-21-at-11-20-42-pm

Zo wordt het mogelijk om snel tussen tabbladen te wisselen door van links naar rechts of juist andersom over de adresbalk van Chrome Beta te swipen. Een andere manier om snel van tabblad te wisselen, is door het overzicht met tabbladen te bekijken. Dit kan voortaan worden opgroepen voor met je vinger vanaf de adresbalk naar beneden te vegen.

De laatste optie voor vingerbesturing werkt met het instellingenmenu. Dit menu kan door middel van een veeg naar beneden worden geopend waarna de gebruiker direct een optie kan selecteren en uitvoeren. Ook wordt het na de update mogelijk om sneller naar soortgelijke foto’s te zoeken na deze optie te selecteren als je lang op een afbeelding drukt.

Als laatste brengt de Chrome Beta update WebGL-verbeteringen waardoor verschillende 3d- en 2d-animaties sneller gaan lopen en geeft de app smartphones en tablets de optie om de accelerometer en gyroscoop te gebruiken. Dit betekent dat een webpagina zou kunnen reageren op de bewegingen die je met je toestel maakt.

De Chrome Beta update is gratis in Google Play te downloaden.

Download: Chrome Beta (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu