De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Chrome Beta update brengt fraai Material Design en Moonshine-icoon

Redactie
25 juli 2014, 8:02
2 min leestijd
Chrome Beta update brengt fraai Material Design en Moonshine-icoon
Chrome Material Design

De release van Android L komt steeds dichter in de buurt. Nadat Google al eerder het Google Play design van een Material Design-update voorzag, is nu Chrome aan de beurt.

Chrome Beta is van een grote update voorzien die het Material Design naar de app brengt. Chrome Beta is de bètaversie van Chrome, waar Google de nieuwe features en designs als eerste naar uitrolt om bugs te ontdekken. In de praktijk is de app echter vrij stabiel en oogt het nieuwe Chrome Material Design uitstekend, met name de nieuwe animaties.

Lees verder na de advertentie.

Chrome Material Design

Het nieuwe Chrome Material Design kenmerkt zich door meer witruimte en rustige interface-elementen. Icoontjes, menu’s en opties ogen rustiger en de incognito-mdous is van een fraai donker design voorzien. Ook heeft Google een nieuw icoon (afbeelding rechtsboven) aan de app toegevoegd, geheel in de Moonshine-lijn. Deze Moonshine-iconen zijn plat en maken deel uit van de aankomende Android-versie.

Waar ik met name enthousiast over ben, zijn enkele nieuwe animaties in de app. Deze ogen net wat natuurlijk en geven alvast een korte indruk van de nieuwe animaties van Android L. Als laatste heeft Google enkele snelheids- en stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd en kun je gemakkelijker inloggen.

Meestal komen de features van Chrome Beta na één of twee maanden naar de normale Chrome-browser voor Android. Je kunt zonder problemen beide browser-versies op je Android installeren.

Lees het laatste nieuws over Chrome

Download

Chrome Beta is gratis in Google Play te downloaden. Google rolt de update zoals gewoonlijk gefaseerd uit, waardoor het mogelijk is dat je ‘m nog niet hebt ontvangen. Het apk-bestand is hier te downloaden. Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding Android apk bestanden installeren.

Download Chrome Beta in Google Play (gratis)

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu