Mediamarkt verkoopt nieuwe Chromecast (Audio) voor 29 euro

Redactie
28 oktober 2015, 8:38
1 min leestijd
Mediamarkt verkoopt nieuwe Chromecast (Audio) voor 29 euro

Wie nog geen Chromecast of Chromecast Audio in bezit heeft, doet er goed aan om vandaag een kijkje bij Mediamarkt te nemen. De winkel verkoopt beide gadgets, die normaal gesproken 39 euro kosten, voor een tientje minder.

Chromecast 2  aanbieding

chromecast 2 aanbieding

De Chromecast 2 werd vorige maand geïntroduceerd en kan net als zijn voorganger worden gebruikt om allerhande content, zoals films, apps en ditmaal ook games te streamen naar een televisie met een hdmi-aansluiting. Het kleine apparaatje kan elke `domme` televisie omtoveren tot een smart tv en werkt met Android, iOS en computers met Windows of Mac OS X. Het verschil met het vorige model is dat de nieuwe Chromecast betere ontvangst heeft dankzij drie ingebouwde wifi-antennes en ondersteuning voor de 2,4GHz en 5GHz-band. Je leest er meer over in onze Chromecast 2 review.

Bekijk de Chromecast 2 aanbieding bij Mediamarkt

Chromecast Audio  aanbieding

chromecast audio aanbieding

Heb je een oude speakerset op zolder staan? De boxen klinken nog prima, maar nadat je een Sonos-setje hebt gekocht staan ze daar toch maar te verstoffen. Het is een veelvoorkomend `probleem` in het leven van de gadgetfan en het is natuurlijk zonde om de speakers weg te gooien. De filosofie achter de Chromecast Audio is dat je elke ‘domme’ speaker slim maakt, zodat je vanaf je smartphone, tablet of pc gemakkelijk muziek er naartoe kunt streamen. Hoe dat precies werkt,  lees je in onze Chromecast Audio review.

Bekijk de Chromecast Audio aanbieding bij Mediamarkt

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast
Google Chromecast

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu