Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Tip: Chromecast (Audio) in de aanbieding voor 29 euro

Redactie
25 mei 2016, 12:00
1 min leestijd
Tip: Chromecast (Audio) in de aanbieding voor 29 euro

Heb je nog geen Chromecast of Chromecast Audio, dan moet je deze week een kijkje nemen in de Google Store. De slimme gadgets worden allebei  voor 29 euro verkocht.

Chromecast 2 goedkoper

De Chromecast en Chromecast Audio worden normaal verkocht voor 39 euro, maar kun je nu voor een tientje minder in huis halen via de Google Store. De korting wordt verrekend wanneer je de Chromecast in je winkelwagentje stopt. De gadgets worden binnen 1 ¡ 2 werkdagen verzonden en de aanbieding geldt tot aanstaande zondag (29 mei). Voor  België lijkt de aanbieding niet te gelden.

chromecast 2

De Chromecast 2 werd vorig jaar geïntroduceerd en tovert elke `domme` televisie om tot een smart-tv. Zo kun je gemakkelijk films en televisieseries streamen vanaf je Android, iOS-toestel, Windows-pc of Mac. De Chromecast 2 heeft ondersteuning voor de 2,4GHz en 5GHz-band, waardoor je beter ontvangst hebt. Meer hierover  lees je in onze Chromecast 2 review.

Met de Chromecast Audio maak je een oud speakersetje weer slim. De gadget wordt in speakers geplugd, waarna je een smartphone, tablet of pc gebruikt om er muziek naar te streamen. Hierbij moet je er wel voor zorgen dat alle apparaten met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden. In de  Chromecast Audio review lees je meer over de mogelijkheden van het apparaatje.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast
Google Chromecast

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu