Chromecast app-update brengt nieuw design met hamburger-menu

Redactie
22 november 2013, 16:11
1 min leestijd
Chromecast app-update brengt nieuw design met hamburger-menu
chromecast

De officiële app van Chromecast heeft een update gekregen die een geheel nieuw design brengt, inclusief het populaire hamburger-menu. Een dergelijk menu wordt vanuit de linkerkant naar rechts geschoven, waarna meer opties zichtbaar worden.

De nieuwe Chromecast app-update laat gebruikers ook meer informatie zien over hun Chromecasts, zoals een verbeterde optie voor de tijdszone en het mac-adres van de Chromecast. Met laatstgenoemde kunnen gebruikers mogelijke netwerkproblemen oplossen. Daarnaast zijn er een reeks aan bugfixes doorgevoerd.

Lees verder na de advertentie.

Onderstaande screenshots laten de nieuwe Android-app voor de Chromecast zien.

De Chromecast in het kort

De Chromecast is een dongel die in de HDMI-poort van een tv wordt gestoken. Het apparaat streamt rechtstreeks via wifi van het internet, bijvoorbeeld via apps als YouTube, Netflix en Google Play Movies & Tv. Laatstgenoemde is nog niet in Nederland beschikbaar. Velen die de Chromecast hebben geïmporteerd, kunnen bijvoorbeeld (nog) niet van dergelijke diensten gebruikmaken.

Lees ook onze volledige Chromecast review

Lees meer over de Chromecast

De Chromecast-app is gratis in Google Play te downloaden. Als je geen Chromecast in je bezit hebt, is de app helaas niet te gebruiken. De app kan op toestellen met Android 2.3 (Gingerbread) en hoger worden geïnstalleerd.

Download: Chromecast (gratis)

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast
Google Chromecast
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's