Chromecast nu ook verkrijgbaar via Belgische Play Store

Gijs Ettes
28 mei 2014, 11:33
1 min leestijd
Chromecast nu ook verkrijgbaar via Belgische Play Store
Chromecast Belgische Play Store

Onze zuiderburen kunnen sinds vandaag in de Belgische Play Store terecht om de Chromecast aan te schaffen. De slimme hdmi-stick kost 35 euro, al komen daar nog wel 3 euro verzendkosten bij. De prijs is hetzelfde als die in de Nederlandse Play Store, al zijn er in ons land  webshops die de Chromecast goedkoper aanbieden. Wil je de Chromecast kopen, dan ben je het goedkoopst uit bij de Mediamarkt die 35 euro rekent, maar de gadget gratis verstuurt.

Later dit jaar zal Netflix ook in België beschikbaar worden, waarna je met de Chromecast je favoriete series en films naar je televisie kunt streamen. Geen zin om te wachten? Check dan ons complete overzicht met de beste Chromecast apps die je nu al kunt gebruiken.

Chromecast kopen bij Bol.com, Mediamarkt en Coolbue

Via de links hieronder haal  je de Chromecast snel in huis. Check ook ons overzicht met 7 handige Chromecast tips waarmee je alles uit de slimme hdmi-stick haalt!

Lees het laatste Chromecast nieuws

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot de Chromecast en nieuwe functies die Google aan het apparaat toevoegt.

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast
Google Chromecast

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu