Chromecast bestellen buiten VS fout van Amazon

Gijs Ettes
11 oktober 2013, 9:35
1 min leestijd
Chromecast bestellen buiten VS fout van Amazon
Chromecast bestellen

Afgelopen dinsdag kon je buiten de VS tijdelijk een Chromecast bestellen op Amazon. Het online warenhuis heeft nu in een e-mail aan klanten aangegeven dat het om een fout gaat; het is vooralsnog helemaal niet de bedoeling dat de Chromecast beschikbaar is buiten de VS.

De maas in het bestelsysteem van Amazon was binnen een dag gedicht, maar orders die ervoor zijn geplaatst, worden gewoon geleverd. Klanten hoeven daarvoor niets te doen, al raadt Amazon aan de bestelling te annuleren, omdat de Chromecast buiten de VS mogelijk niet volledig werkt. Ook vervalt de garantie op het apparaat.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast bestellen buiten VS

Nederlandse en Belgische klanten die een Chromecast hebben besteld voordat Amazon dit onmogelijk maakte, hoeven dus niet te vrezen dat ze het apparaatje niet ontvangen. Consumenten die te laat waren, hebben helaas pech, al wordt de Chromecast nu al voor grof geld aangeboden op bijvoorbeeld Marktplaats.

De Chromecast is op dit moment razend populair op Amazon. De slimme hdmi-stick van Google, die onder andere Netflix, YouTube en Google Play Music ondersteunt, staat op dit moment bovenaan in de lijst van populairste gadgets.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast
Google Chromecast

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's