De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google opent officieel Chromecast forum: voor al je vragen over de hdmi-stick

Redactie
20 februari 2014, 17:21
1 min leestijd
Google opent officieel Chromecast forum: voor al je vragen over de hdmi-stick
Chromecast forum

Google heeft een officieel Chromecast forum geopend waar bezitters van Googles slimme hdmi-stick vragen kunnen stellen, met elkaar kunnen discussiëren, tips uit kunnen wisselen en natuurlijk elkaars problemen op kunnen lossen. Het forum biedt ook handige how-to’s, gebruikershandleidingen en en FAQ aan, om beginnende bezitters van de Chromecast te helpen. Zo is er een sectie met apps die al voor de hdmi-stick zijn geoptimaliseerd, legt Google uit hoe je een Chrome-tabblad naar de Chromecast streamt en hoe je de Chromecast gewoonweg met je tv verbindt en installeert.

Het forum is al vrij gevuld met allerlei vragen, waardoor je direct ook veel handige tips en trucs kunt bekijken. Aanmeldingen bij het Chromecast forum gaat middels je Google-account.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast in het kort

Chromecast Nederland

De ChromeCast is een hdmi-stick die je in je tv stopt en met wifi verbindt. Hierna kun je content van verschillende bronnen afspelen, ook via je smartphone of tablet.

Onder andere Netflix, YouTube en Play Music worden al door de Chromecast ondersteund. Ook de combinatie van Chromecast & Plex is fantastisch, volgens on. Recentelijk heeft Google de SDK vrijgegeven, waarna ontwikkelaars naar eigen keus Chromecast-ondersteuning aan hun apps kunnen toevoegen.

Het apparaat kost 35 dollar en Google heeft naar eigen zeggen het plan de Chromecast medio 2014 beschikbaar te maken voor een internationaal publiek.

Wil je de slimme hdmi-stick van Google aanschaffen? Check dan de Chromecast kopen-pagina! Bekijk ook onze uitgebreide lijst van Chromecast apps

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast 2014
Google Chromecast 2014

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu