Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Zo krijg je als Chromecast-bezitter 2 maanden gratis Spotify Premium

Redactie
8 augustus 2016, 13:23
2 min leestijd
Zo krijg je als Chromecast-bezitter 2 maanden gratis Spotify Premium

Bezitters van een Chromecast of Chromecast Audio mogen twee maanden gratis Spotify Premium gebruiken. Met de Chromecast-ondersteuning van Spotify kun je vervolgens gemakkelijk je favoriete nummers op je tv luisteren.

Lees verder na de advertentie.

Zo krijg je gratis Spotify Premium

Chromecast-gebruikers kunnen tijdelijk heel voordelig kennismaken met Spotify Premium, want de muziekdienst is twee maanden gratis te gebruiken voor iedereen die de slimme hdmi-stick bezit. Er kleven wel enkele voorwaarden aan de actie. Zo kun je alleen deelnemen aan de actie als je nog nooit Spotify Premium gebruikt hebt. Na afloop van de actie wordt je abonnement bovendien automatisch omgezet in een betaalde account, tenzij je op tijd Spotify Premium opzegt.

Tussen de Chromecast Aanbiedingen zijn regelmatig nieuwe acties te vinden. Zo krijg je op dit moment ook negentig dagen gratis toegang tot Play Music, Google’s eigen alternatief voor Spotify. In het verleden werden via de aanbiedingen ook gratis films en andere diensten weggegeven.

Met Spotify Premium kun je onbeperkt muziek streamen zonder reclame. Daarnaast kun je je afspeellijsten offline opslaan zodat je ook zonder mobiele data nog naar je favoriete nummers kunt luisteren. Spotify Premium biedt bovendien een iets hogere audiokwaliteit dan de gratis versie van de dienst.

Aanbieding verzilveren via Chrome-browser

De aanbieding verzilveren is heel eenvoudig. Je hoeft hiervoor alleen naar deze pagina te surfen en akkoord te gaan met de voorwaarden. Vervolgens moet je de Google Cast-extensie voor Chrome downloaden, zodat gekeken kan worden voor welke aanbiedingen je in aanmerking komt. Zowel gebruikers van de Chromecast als de Chromecast Audio kunnen ervan gebruikmaken.

Aanbieding verzilveren via de Chromecast-app

Het is ook mogelijk om de aanbieding in de Chromecast-app  (Android én iOS) te verzilveren. Ga naar het tabblad `Apparaten`, klik op het tandwiel en op de menuknop rechtsboven. Selecteer vervolgens ‘Controleren op aanbiedingen’ en ga akkoord met de pop-up. Kies tot slot de aanbieding die je wenst.

Spotify biedt ondersteuning voor de Chromecast en Chromecast Audio. Via de app kunnen gebruikers verschillende apparaten kiezen om hun muziek op te luisteren. Selecteer een Chromecast, en je muziek wordt automatisch doorgestuurd naar je tv of speaker.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast
Google Chromecast

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu