De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Chromecast kopen vanaf 19 april mogelijk in Verenigd Koninkrijk’

Redactie
15 maart 2014, 10:12
1 min leestijd
‘Chromecast kopen vanaf 19 april mogelijk in Verenigd Koninkrijk’
Chromecast kopen

Een medewerker van de Engelse winkel Dixons Retail (niet te verwarren met onze Nederlandse Dixons-keten) heeft een intern memo gelekt waaruit blijkt dat de Chromcast vanaf 19 maart in de verkoop gaat. De prijs blijft nog onbekend, en het is ook onduidelijk of deze verkoop door Google is gestart of dat Dixons Retail een flinke partij heeft ingekocht. Laatstgenoemde is inderdaad mogelijk: een Chromecast kopen in Nederland is al mogelijk doordat partijen de hdmi-stick in grote partijen hebben ingekocht.

Eerder liet een update van de officiële Chromecast-app al een brede Europese release doorschemeren. De app is door de update plotseling in verschillende talen beschikbaar, waaronder in het Frans, Duits en ook Nederlands.

Lees verder na de advertentie.

Over de Chromecast

chromecast

De Chromecast is een hdmi-stick van 35 dollar die elke ‘domme tv’ weer slim kan maken. Je kunt via apps content sturen naar de Chromecast, die vervolgens op de tv wordt afgespeeld. Denk aan Netflix, YouTube, Play Music en lokale content via Plex. Zo kun je altijd jouw films, series, foto’s en muzieknummers op de tv afspelen. Daarnaast is het ook mogelijk om browsertabbladen vanuit Chrome te ‘casten’ naar de hdmi-stick, waardoor je ook streams van verschillende platformen naar de tv kunt sturen. Handig!

Het laatste Chromecast nieuws

Wil je de hdmi-stick van Google aanschaffen? Check de Chromecast kopen-pagina! Of bekijk onze uitgebreide lijst van Chromecast apps. En heb je de combinatie van Plex Chromecast al geprobeerd?

Bekijk ook onze uitgebreide lijst van Chromecast apps

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast 2014
Google Chromecast 2014

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu