De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Chromecast nu ook verkrijgbaar bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com

Gijs Ettes
5 mei 2014, 17:25
1 min leestijd
Chromecast nu ook verkrijgbaar bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com

De Chromecast is nu ook verkrijgbaar bij Mediamarkt en Coolblue. Eerstgenoemde verkoopt de slimme hdmi-stick van Google voor 35 euro inclusief verzending. Coolblue rekent 37,99 euro inclusief verzending en is daarmee precies even duur als de Google Play Store.

Wil je de Chromecast kopen, dan ben je dus het goedkoopst uit bij de Mediamarkt. Voor beide shops geldt dat ze het apparaat op voorraad hebben. Bestel je vóór 22.00 uur of – in het geval van Coolblue vóór 23.59 uur – dan heb je de Chromecast de dag erna al in huis.

Ook via Bol.com is het accessoire verkrijgbaar. Het online warenhuis levert de Chromecast met gratis verzending en binnen één dag voor 37,99 euro. Meer over de hdmi-stick lees je in onze uitgebreide Chromecast review waarin we alle mogelijkheden, voor- en nadelen uiteen zetten.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast kopen bij Bol.com, Mediamarkt en Coolbue

Via de links hieronder kun je de Chromecast snel in huis halen:

Lees het laatste Chromecast nieuws

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot de Chromecast en nieuwe functies die Google aan het apparaat toevoegt.  Check ook 7 handige Chromecast tips waarmee je alles uit de slimme hdmi-stick haalt!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast 2018
Google Chromecast 2018

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu