Chromecast release dichtbij voor Benelux, spoedinschrijving voor merknaam

Redactie
3 maart 2014, 10:30
1 min leestijd
Chromecast release dichtbij voor Benelux, spoedinschrijving voor merknaam
chromecast release

De Chromecast release voor Nederland en België komt plotseling heel dichtbij. Emerce ontdekte dat merkenbureau Knijff & Partners uit Weesp namens Google vorige week ‘Chromecast’ als Beneluxmerk heeft gedeponeerd. Google Nederland meldt tegen AndroidPlanet dat ze niet op het nieuws willen reageren, maar dat ze van plan zijn de Chromecast dit jaar naar meer landen te brengen. Wij weten genoeg: de release komt er echt snel aan.

Dit wordt nog eens versterkt door de merkaanvraag. Uit de gegevens van de aanvraag blijkt dat het om een spoedinschrijving gaat en de oppositietermijn eind april eindigt. Het Europese merk werd vorig jaar november al gedeponeerd.

Lees verder na de advertentie.

Over de Chromecast

Chromecast Nederland

De 35 dollar kostende hdmi-stick van Google is volgens ondergetekende de beste aanschaf van 2013 (op mijn Google Glass na). En om eerlijk te zijn: de Chromecast gebruik ik meer dan mijn Glass. Elke avond schakel ik de hdmi-stick van Google in voor tabbladen te streamen, de Netflix Android-app, YouTube Android-app en natuurlijk mijn geliefde combinatie van Plex en Chromecast. Met name laatstgenoemde, waar je sinds kort naast lokale series en films ook foto’s en muziek mee kunt streamen. Ook biedt Plex ondersteuning voor streams van Uitzending Gemist en RTL XL.

Wil je de slimme hdmi-stick van Google aanschaffen? Check dan de Chromecast kopen-pagina!

Bekijk ook onze uitgebreide lijst met Chromecast apps

Het laatste nieuws over de Chromecast

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast 2014
Google Chromecast 2014

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu