Chromecast-tips week 14: het beste van Play Films, NPO en Videoland

Erwin Vogelaar
2 april 2019, 19:23
3 min leestijd
Chromecast-tips week 14: het beste van Play Films, NPO en Videoland

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 14 (2019) onder andere Beautiful Boy en Paul Pakt Uit.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 14: Beautiful Boy en Paul Pakt Uit

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijkse Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: Beautiful Boy (Play Store)

De tienerzoon (Timothée Chalamet) van journalist David Sheff (Steve Carell) kan niet stoppen met het gebruiken van drugs. Elke keer als de jongen er bovenop lijkt te zijn, gaat hij weer de fout in. David doet alles om hem te helpen, maar dan moet hij dat wel toelaten. Deze mooie film gaat over onvoorwaardelijke liefde, maar die liefde is niet altijd genoeg.

Vind Beautiful Boy in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 11,99 euro.

Download Google Play Films in de Play Store (gratis)

2. Kijken: Verward (NPO)

In Nederland krijgt de politie vele duizenden meldingen over verwarde mensen binnen, meer dan ooit. Deze personen zien zichzelf echter vaak niet als verward. Will is één van deze mensen, die denkt dat hij onder andere gestalkt wordt en dat mensen zijn gedachten kunnen lezen. Hij krijgt een camera om te laten zien dat hij de waarheid spreekt.

chromecast-tips week 14

Verward kijken doe je via de NPO-website of NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download NPO Start in de Play Store (gratis)

3. Luisteren: Ben Platt – Sing To Me Instead

De komende tijd ga je nog regelmatig van Ben Platt horen. Hoewel hij nu nog voornamelijk bekend is van musicals, zoals The Book of Mormon en Dear Evan Hansen, speelt hij later dit jaar de hoofdrol in de nieuwe Netflix-serie The Politician van Ryan Murphy. En nu kun je zijn eerste album Sing To Me Instead luisteren.

Vind Sing to Me Instead van Ben Platt op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (gratis)

4. Kijken: The Wife (Play Films)

Joan Castleman (Glenn Close) heeft haar leven opzij gezet, om echtgenoot Joe (Jonathan Price) te ondersteunen. Vlak voordat Joe de Nobelprijs voor de Literatuur mag ontvangen, confronteert Joan hem met haar offer en de geheimen in hun leven.

Vind The Wife in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 15,99 euro of huur je voor 3,99 euro.

Download Google Play Films in de Play Store (gratis)

5. Paul Pakt Uit (Videoland)

Paul de Leeuw is terug met een nieuw programma voor de zaterdagavond. Wellicht mis je dit, omdat je in het weekend wel wat beters te doen hebt. Zoals Ik Vertrek kijken. Gelukkig kun je de afleveringen gewoon terugkijken via Videoland. In deze show geeft Paul zijn gasten leuke cadeau’s, maar meestal moeten ze daar wel wat voor terug doen.

chromecast-tips week 14

Paul Pakt Uit kijk je via de app van Videoland. Die app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Videoland in de Play Store (gratis)

Check ook onze Netflix-tips van februari 2019 met onder andere Love, Death + Robots, The OA en Queer Eye.

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu