De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Chromecast-tips week 19: het beste van Play Films, Ziggo en Spotify

Erwin Vogelaar
10 mei 2019, 19:27
3 min leestijd
Chromecast-tips week 19: het beste van Play Films, Ziggo en Spotify

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 19 (2019) onder andere Sorry to Bother You en Vampire Weekend.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 19 (2019): Sorry to Bother You en Vampire Weekend

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: Sorry to Bother You (Play Films)

Cassius Green heeft geld nodig om de huur te betalen, dus gaat hij aan de slag als telemarketeer. Daar valt het niet mee om klanten te strikken. Totdat Cassius de tip krijgt om zijn ‘witte stem’ te gebruiken. Vervolgens gaat hij als een speer, met een kans om een promotie te krijgen tot ‘power caller’. Ondertussen starten zijn collega’s en vrienden een opstand tegen de kwalijke praktijken van het bedrijf.

Vind Sorry to Bother You in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 13,99 euro en is te huur voor 5,99 euro.

Download Google Play Films in de Play Store (gratis)

2. Cobra Kai seizoen 2 (YouTube)

Het tweede seizoen van Cobra Kai staat klaar. Deze serie volgt de Karate Kid-films op, met dezelfde acteurs in de hoofdrol. In dit tweede seizoen komen twee dojos tegenover elkaar te staan, met een nieuwe generatie aan leerlingen. De serie is nu nog exclusief via YouTube Premium te kijken, maar binnenkort verdwijnt die exclusiviteit en kun je gewoon gratis kijken met reclames. Bekijk seizoen 2 hier.

3. Luisteren: Vampire Weekend – Father of the Bride (Spotify)

Vampire Weekend is terug! Na zes jaar is er eindelijk een nieuw album van deze aanstekelijke band. De bandleden hebben niet stilgezeten, want zanger Ezra Koenig heeft onder andere serie Neo Yokio voor Netflix gemaakt en Rostam Batmanglij is in 2016 vertrokken om aan zijn solocarrière te werken. Nu is Vampire Weekend weer helemaal terug zoals je de band kent.

Vind Father of the Bride op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (gratis)

4. Kijken: Gentleman Jack (Ziggo)

In deze nieuwe serie maak je kennis met Anne Lister. Na een periode van reizen keert ze terug op haar familielandgoed in West Yorkshire, in 1832. Daar begint ze de boel weer op orde te stellen, waarbij ze allerlei taken doet die normaal alleen door mannen worden gedaan. Tevens heeft ze een echtgenote op het oog. De serie is gebaseerd op de dagboeken van de echte Anne Lister.

Gentleman Jack kijk je via het Movies & Series XL-pakket van Ziggo. Naar je Chromecast sturen doe je via de Ziggo GO-app. Deze applicatie vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Ziggo GO in Google Play (gratis)

5. Kijken: Thank You For Playing (NPO)

Ryan en Amy zijn gamemakers. Toen hun jonge zoontje Joel werd gediagnosticeerd met een ongeneeslijke vorm van kanker, besloot het duo hun verhaal te vertellen via een game. Die game werd That Dragon, Cancer en Thank You For Playing is een ontroerende documentaire over de ontwikkeling van deze game.

Thank You For Playing kijken doe je via de NPO-website of NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download NPO Start in de Play Store (gratis)

Check ook onze Netflix-tips van april 2019 met onder andere Our Planet, Homecoming en Special.

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu