Chromecast-tips week 23: het beste van Play Films, YouTube en Ziggo

Erwin Vogelaar
7 juni 2019, 13:44
3 min leestijd
Chromecast-tips week 23: het beste van Play Films, YouTube en Ziggo

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 23 (2019) onder andere How to Train Your Dragon en Milow.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 23 (2019): How to Train Your Dragon en Milow

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: How to Train Your Dragon: Hidden World

Het is alweer tijd voor het derde en tevens het laatste deel in de leuke How to Train Your Dragon-trilogie. In deze film komt Hiccup er achter dat zijn draak Toothless niet de enige draak in zijn soort is. Er bestaat namelijk een mysterieuze Hidden World: een veilige plek voor allerlei draken. Daar gaan ze naar op zoek.

Vind How to Train Your Dragon: Hidden World in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 11,99 euro en is later waarschijnlijk ook te huur.

Download Google Play Films in de Play Store

2. State of Pride

Juni is Pride Month, de maand waarin er extra aandacht is voor de acceptatie van de LHBTQ+ gemeenschap. Pride wordt inmiddels al vijftig jaar gehouden, dus dit is een extra speciaal jaar. YouTube geeft aandacht aan deze gebeurtenis met een documentaire van Raymond Braun. Hij reist door de Verenigde Staten om er achter te komen hoe vooral jongeren de huidige Pride-evenementen ervaren. De hele documentaire is gratis te bekijken.

3. Game of Thrones: The Last Watch (Ziggo)

Dacht je dat Game of Thrones eindelijk voorbij was? Niet helemaal! Tijdens het maken van het laatste seizoen heeft HBO een documentaire opgenomen om een kijkje achter de schermen te geven. In deze twee uur durende film zie je onder andere hoe de acteurs er voor het eerst achterkomen wat er met hun personages gebeurt, en wie er achter het masker van de Night King zit.

The Last Watch kijk je via het Movies & Series XL-pakket van Ziggo. Naar je Chromecast sturen doe je via de Ziggo GO-app. Deze applicatie vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Ziggo GO in de Play Store (gratis)

4. Milow – Lean Into Me

De Belgische zanger Milow brengt alweer zijn zesde album uit. Het is een flink album geworden, met maar liefst twintig mooie liedjes. Hiervan vormt de eerste disc met dertien nummers Lean Into Me, en heeft de tweede disc als extra nog zeven live nummers. Met onder andere een liedje met Ilse DeLange.

→ Vind Lean Into Me van Milow op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (gratis)

5. Luisterruit: Trek

De nieuwste aflevering van NS-podcast Luisterruit gaat volledig over eten. Met name eten in de trein en op het station. Want wat eet je om niet teveel tot last te zijn van anderen, of waar heb je zelf juist veel last van? En hoe zorg je ervoor dat je op het station toch nog een beetje gezond kunt eten?

chromecast-tips week 23 2019

De aflevering vind je onder andere in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Pocket Casts in de Play Store  (2,99 euro)

Check ook onze Netflix-tips van april 2019 met onder andere Undercover, Lucifer en The Society.

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu