Chromecast-tips week 23: 5 kijk- en luistertips om te streamen

Erwin Vogelaar
8 juni 2018, 21:24
4 min leestijd
Chromecast-tips week 23: 5 kijk- en luistertips om te streamen

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 23 onder andere Stephen King, Kanye West en meer.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 23: Stephen King, Kanye West en Maze Runner

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker, bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips. Zowel bij gratis als betaalde diensten. Check ook de edities van voorgaande weken:

1. Maze Runner: The Death Cure

Maze Runner: The Death Cure is het laatste deel in deze avonturenreeks gebaseerd op de Maze Runner-boeken. Om hun vrienden te redden, moet de groep renners inbreken in de Last City, een nieuw dodelijk labyrint. Vinden ze daar ook de antwoorden waar ze al zo lang naar op zoek zijn? Hoewel dit niet het beste deel uit de serie is, is de film toch de moeite waard. The Death Cure is nu ook te huur.

Je vindt Maze Runner: The Death Cure in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel via de Google Play Films-app. Die vind je in de Play Store via onderstaande link. De film is te huur voor 3,99 euro en te koop voor 11,99 euro.

Download Google Play Films in Google Play (gratis)

2. Luisteren: ‘Ontsporen’ van Luisterruit (podcast)

De tiende aflevering ‘Ontsporen’ van treinpodcast Luisterruit is beschikbaar. Vanuit dit thema worden enkele persoonlijke verhalen verteld, maar het is ook interessant om een kijkje te krijgen in het Operationeel Controle Centrum Rail. Want waarom ging het zo mis tijdens de grote storm aan het begin van dit jaar?

chromecast-tips week 23

De aflevering vind je via de officiële website en in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Pocket Casts in Google Play (2,99 euro)

3. Succession seizoen 1 (HBO bij Ziggo)

Succession is de nieuwste serie van HBO. Het gaat over een rijk gezin, waarvan de kinderen op het punt staan het bedrijf van hun vader (gespeeld door Brian Cox) over te nemen. Dan besluit hun vader toch maar niet met pensioen te gaan en nog een tijdje het bedrijf te leiden. Dat levert in de eerste aflevering een hoop spanning op.

Succession kijk je in Nederland via Ziggo met een Movies & Series XL-abonnement. Vervolgens kun je de serie naar je Chromecast sturen met de Ziggo GO-app. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Ziggo GO in Google Play (gratis)

4. Stephen King – The Outsider (audioboek)

Het nieuwste boek van Stephen King is nu beschikbaar als audioboek. In dit boek wordt een 11-jarige jongen dood gevonden in een park, met vingerafdrukken van een man met een uitstekende reputatie en een waterdicht alibi. Vinden ze de echte moordenaar?

chromecast-tips week 23

Vind The Outsider in de Play Store via deze link. Het boek luister je op je Android-toestel via de Google Play Books-app, maar je kunt het ook via Google Assistant aanslingeren. Het boek is nu in de aanbieding voor 24,99 euro.

Download Google Play Books in Google Play (gratis)

5. Kanye West – ye (Spotify)

Wie Kanye West een beetje volgt, weet dat hij dit jaar nogal is losgegaan op Twitter. Daarbij heeft hij een flink deel van zijn fans verloren. Zijn nieuwste album is een directe reactie op hoe die tweets en zijn andere uitspraken werden ontvangen. Het is niet zijn beste werk, maar dat kun je ook zelf bepalen door er naar te luisteren. Dat kan onder andere op Spotify.

Download Spotify in Google Play (gratis)

Ook tof: Netflix-tips

Maandelijks zetten we ook vijf Netflix-tips voor je op een rijtje, met de beste nieuwe series van de afgelopen maand. Deze zijn uiteraard ook via een Chromecast te bekijken met de Netflix-app. Dit zijn de nieuwste edities:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu