De Samsung Galaxy S21 FE nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Chromecast-tips week 24: The Handmaid’s Tale, Final Fantasy en Batman

Erwin Vogelaar
12 juni 2019, 20:17
3 min leestijd
Chromecast-tips week 24: The Handmaid’s Tale, Final Fantasy en Batman

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 24 (2019) onder andere The Handmaid’s Tale en Final Fantasy.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 24 (2019): The Handmaid’s Tale en Final Fantasy

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: The Handmaid’s Tale seizoen 3 (Videoland)

Het derde seizoen van de fantastische serie The Handmaid’s Tale is begonnen. Nadat June aan het eind van het vorige seizoen een opvallende beslissing maakte, laat het derde seizoen de nasleep daarvan zien. De eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen zijn nu op Videoland te bekijken. Vervolgens komt elke week een nieuwe aflevering beschikbaar.

The Handmaid’s Tale kijk je via de app van Videoland. Die app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Videoland in de Play Store (gratis)

2. Luisteren: Alle Final Fantasy soundtracks (Spotify)

Als je wel eens games speelt, dan ben je ongetwijfeld bekend met de Final Fantasy-reeks. Bijna elk deel in deze serie bevat een eigen verhaal, met eigen personages. Bepaalde elementen keren echter altijd terug. Bijvoorbeeld de magische spreuken, de chocobo’s en uiteraard de waanzinnige muziek.

Die muziek staat nu op Spotify! Zoek eens op ‘Final Fantasy original soundtrack’ en kijk bij albums. Daar vind je bijvoorbeeld de Final Fantasy VII-soundtrack en Final Fantasy X-soundtrack.

chromecast-tips week 24 2019

Download Spotify in de Play Store (gratis)

3. Kijken: Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (Play Films)

De Ninja Turtles komen naar Gotham en dan duurt het natuurlijk niet lang tot ze Batman tegenkomen. Deze onwaarschijnlijke vrienden moeten samenwerken om een team aan schurken tegen te houden.

Shredder, de slechterik waar de Turtles al jaren tegen strijden, heeft namelijk een bondgenootschap gesloten met Ra’s Al Ghul en de League of Assassins.

Vind Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 11,99 euro en is te huur voor 5,99 euro.

Download Google Play Films in de Play Store

4. Kijken: The Feels seizoen 3 (YouTube)

The Feels is één van de liefste, meest ondergewaardeerde webseries op YouTube. Elke aflevering staat volledig op zichzelf, maar laten je stuk voor stuk voelen.

De tagline van de serie is ‘about a bi guy with way too many feelings’, maar inmiddels gaan de afleveringen over zoveel meer. Zoals onderstaande aflevering over perspectief. Op het YouTube-kanaal vind je de rest.

5. Kijken: Martine Bijl: Eerbetoon aan een groot en geestig talent (NPO)

Actrice, presentatrice, zangeres en schrijfster Martine Bijl is op 30 mei 2019 overleden. Recentelijk was ze vooral populair door de presentatie van de eerste seizoenen van Heel Holland Bakt. Omroep Max kijkt met een hele hoop fragmenten terug naar de mooie carrière van Bijl.

chromecast-tips week 24 2019

Het eerbetoon aan Martine Bijl kijken doe je via de NPO-website of NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download NPO Start in de Play Store (gratis)

Check ook onze Netflix-tips van april 2019 met onder andere Undercover, Lucifer en The Society.

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu