De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Chromecast-tips week 27: Marvel, vaders en verleiders

Erwin Vogelaar
4 juli 2019, 14:58
3 min leestijd
Chromecast-tips week 27: Marvel, vaders en verleiders

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 27 (2019) vind je superhelden, vaders en verleiders.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 27: Captain Marvel en Faberyayo

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: Captain Marvel (Play Films)

Het heeft even geduurd, maar de Marvel Cinematic Universe heeft eindelijk een film met een vrouwelijke superheld in de hoofdrol. De eer is aan Brie Larson, die in de schoenen stapt van de supersterke Captain Marvel. De film speelt zich af in de jaren negentig, met onder andere een veel jongere Nick Fury. Voeg daar een aandoenlijke, maar zeer gevaarlijke kat bij en je hebt een leuke introductie van een held die zeer belangrijk wordt voor dit filmuniversum.

Vind Captain Marvel in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 13,99 euro en is op een later moment ook te huur.

Download Google Play Films in de Play Store (gratis)

2. Luisteren: Faberyayo – <3 (Spotify)

Faberyayo ken je mogelijk als Pepijn Lanen, of een van de jongens van De Jeugd van Tegenwoordig. Inmiddels doet hij echter veel meer. Zo heeft hij een roman geschreven, maakt hij een podcast en is er nu een nieuw solo-album van hem te luisteren. Op <3 staat een verzameling fijne liedjes, die perfect passen bij het warme zomerweer. Hierin vertelt hij onder andere over zijn vaderschap.

→ Vind <3 van Faberyayo op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (gratis)

3. Kijken: Temptation Island VIPS (Videoland)

Het wordt nog warmer deze zomer, want het tweede seizoen van Temptation Island VIPS is vanaf nu te bekijken. Hier zijn ‘bekende’ stelletjes aan de beurt om op de proef gesteld te worden. Met deze keer meer verleiders dan ooit. Ook krijgen de deelnemers via een tablet extra beelden van elkaar te zien. Als dat maar goed gaat.

Temptation Island VIPS kijk je via de app van Videoland. Die app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Videoland in de Play Store (gratis)

4. Luisteren: IRL – Democracy and the Internet (podcast)

Gaan het internet en democratische verkiezingen eigenlijk wel samen? Deze interessante aflevering van IRL neemt een kijkje naar hoe het internet, en met name Facebook, ons beïnvloedt als we naar de stembus gaan. Dat doet de podcast onder andere via een gesprek met de Canadese minister voor democratische instituten.

chromecast-tips week 27 2019

De aflevering vind je onder andere in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Pocket Casts in de Play Store (2,99 euro)

5. Kijken: Tims tent maar dan in een bungalow met sterren (NPO)

Deze zomer ontvangt Tim den Besten niet mensen in een tent, maar in een bungalow. In de eerste aflevering heeft hij een gesprek met Eva Jinek, en later ontmoet hij onder andere Rob Jetten, Sylvana Simons en iemand die je in dit lijstje al eerder bent tegengekomen: Faberyayo.

Tims tent maar dan in een bungalow met sterren kijken doe je via de NPO-website of NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download NPO Start in de Play Store (gratis)

Check ook onze Netflix-tips van juni 2019 met onder andere Black Mirror, Jessica Jones en Dunkirk.

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu