De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Chromecast-tips week 29: babies, biseksuelen en Beyoncé

Erwin Vogelaar
20 juli 2019, 10:30
3 min leestijd
Chromecast-tips week 29: babies, biseksuelen en Beyoncé

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 29 (2019): babies, Beyoncé en het eind der tijden.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 29: babies en Beyoncé

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: Good Omens (Prime Video)

Prime Video heeft eindelijk Chromecast-ondersteuning, waardoor je verschillende series makkelijk op je tv kunt kijken. Zoals de relatief nieuwe serie Good Omens. Deze show gaat over een engel (Michael Sheen) en een demoon (David Tennant) die aartsvijanden horen te zijn, maar het eigenlijk heel goed met elkaar kunnen vinden.

Samen vinden ze de aarde ook best wel leuk, dus zetten ze alles op alles om het einde der tijden te voorkomen. Het resultaat is een hele aardige adaptatie van het gelijknamige komische boek.

Het hele seizoen van Good Omens kijk je via de Amazon Prime Video-app die je via onderstaande link download.

Download Amazon Prime Video in de Play Store (gratis)

2. Luisteren: The Lion King soundtrack (Spotify)

The Lion King van Disney draait vanaf nu in de bioscoop. De nieuwe cgi-versie van het bekende verhaal kon vooraf al op veel kritiek rekenen. Uit losse clips leek namelijk dat de charme van de tekenfilm grotendeels is verdwenen. Wat in ieder geval wel de moeite waard is, is de nieuwe interpretatie van de soundtrack met onder andere Beyoncé en Donald Glover.

Vind de The Lion King soundtrack.

Download Spotify in de Play Store (gratis)

3. Kijken: Legion seizoen 3 (Ziggo Movies & Series)

Er bestaat geen superheldenserie zoals Legion. Deze serie volgt de meest krachtige mutant ooit in het X-Men-universum. David Haller ziet de werkelijkheid op een hele andere manier, waardoor de kijker ook de meest vreemde situaties krijgt voorgeschoteld.

In dit derde seizoen wordt een nieuw personage geïntroduceerd die kan tijdreizen. Dat zorgt voor een aantal hele bijzondere mogelijkheden voor het verhaal. Dit is helaas wel het laatste seizoen van Legion.

Legion kijk je via het Movies & Series-pakket van Ziggo. Naar je Chromecast sturen doe je via de Ziggo GO-app. Deze applicatie vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Ziggo GO in de Play Store (gratis)

4. Luisteren: De Tweede (podcast)

Een kind nemen is een grote stap, maar met een tweede kind kun je echt spreken van een flink gezin. Twee kinderen wordt gezien als de nieuwe standaard. In deze podcast gaan Jair Stein en Lynn Berger op zoek naar dit standaard gezin, dat natuurlijk niet bestaat.

chromecast-tips week 29 2019

De podcast vind je onder andere in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Pocket Casts in de Play Store  (2,99 euro)

5. Kijken: Are You The One? seizoen 8 (MTV Play)

In datingshow Are You the One? van MTV moeten deelnemers hun perfecte match in de groep vinden. In dit nieuwe seizoen is dat moeilijker dan ooit, want alle deelnemers vallen op alle genderidentiteiten. Dat betekent dat iedereen in theorie de perfecte match kan zijn. Dat maakt het niet alleen lastiger, maar zorgt ook voor veel meer drama in het huis.

Are You The One? kijk je via de MTV Play-app en stream je naar je Chromecast. De app download je via onderstaande link.

Download MTV Play in Google Play (gratis)

Check ook onze Netflix-tips van juni 2019 met onder andere Black Mirror, Jessica Jones en Dunkirk.

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu