Chromecast-tips week 30: het beste van Play Films, NPO en Videoland

Erwin Vogelaar
26 juli 2018, 21:24
4 min leestijd
Chromecast-tips week 30: het beste van Play Films, NPO en Videoland

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 30 onder andere The Bridge, The Internet en Artis.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 30: The Bridge en The Internet

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips. Zowel bij gratis als betaalde diensten. Check ook de edities van voorgaande weken hieronder.

1. Kijken: Pacific Rim Uprising (Play Films)

Heb je zin in een film vol grote monsters en net zulke grote robots? Dan ben je bij Pacific Rim Uprising aan het juiste adres. Dit vervolg vertelt het verhaal van een nieuwe generatie mensen, die in robots plaatsneemt om te vechten tegen het opkomende kwaad. De film is niet zo goed als zijn voorganger, maar als je jouw verwachtingen bijstelt heb je een film vol goede effecten, toffe gevechten en fijne acteurs zoals John Boyega.

Vind Pacific Rim Uprising in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel via de Google Play Films-app. De film kost 11,99 euro.

Download Google Play Films in Google Play (gratis)

2. The Bridge seizoen 4 (NPO)

Het vierde seizoen van The Bridge is begonnen op NPO en dus terug te kijken via NPO Start. In dit seizoen start Saga in de gevangenis, maar moet er ondertussen door Sabroe toch een moordenaar worden gevonden. Dit vierde seizoen is het laatste voor de serie, met nog acht afsluitende afleveringen. Geniet er dus nog maar even van.

The Bridge seizoen 4 kijk je via de NPO-website of NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download NPO STart in Google Play (gratis)

3. Luisteren: The Internet – Hive Mind (Spotify)

Zin in een album die je deze warme zomermaanden gewoon kunt aanslingeren om te relaxen, of bij een feestje op de achtergrond aanzet? Dan moet je bij The Internet zijn. De muziek van Hive Mind is een stuk minder generiek dan de bandnaam doet vermoeden. The Internet wordt gevormd door vijf teamleden die uitstekend samenwerken als één soepel r&b-lichaam, en een album hebben gemaakt dat niet snel gaat vervelen.

Download Spotify in Google Play (gratis)

4. Kijken: Het Nieuwe Artis

In deze documentaire krijg je een blik achter de schermen bij dierentuin Artis. De oudste dierentuin van het land staat voor verschillende ingewikkelde vraagstukken. Zelfs fundamentele vragen zoals of je dieren nog wel kunt opsluiten, maar ook hoe de timing van een olifant die bevalt de omzet enorm kan beïnvloeden.

chromecast-tips week 30

Het Nieuwe Artis kijk je via de NPO-website of via de NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download NPO STart in Google Play (gratis)

5. Kijken: Grease (Videoland)

I got chills, they’re multiplying! Filmklassieker Grease staat nu op Videoland. John Travolta en Olivia Newton-John schitteren in deze musical waarvan je de liedjes vast kunt meezingen. De greaser Danny en de nette Sandy worden verliefd tijdens een wilde zomer, maar werkt die relatie ook als ze weer naar school gaan?

https://www.youtube.com/watch?v=wzWmxjYNfz4

Grease kijk je via de Videoland-app. De app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download App in Google Play (gratis)

Ook tof: Netflix-tips

Maandelijks zetten we ook vijf Netflix-tips voor je op een rijtje, met de beste nieuwe series van de afgelopen maand. Deze zijn uiteraard ook via een Chromecast te bekijken met de Netflix-app. Dit zijn de nieuwste edities:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu