Chromecast-tips week 31: superhelden aan de verkeerde kant

Erwin Vogelaar
2 augustus 2019, 19:22
3 min leestijd
Chromecast-tips week 31: superhelden aan de verkeerde kant

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 31 (2019): superhelden, Ellie Lust en Dumbo.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 31 (2019): superhelden en olifanten

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: The Boys (Prime Video)

Superhelden lijken vaak het goede gepersonifieerd, maar wat als het eigenlijk enorme eikels zijn? In The Boys spat de vriendin van van Hughie uit elkaar als de snelste man ter wereld dwars door haar heen rent. Al snel maakt de rouwende jongen kennis met een geheime groep die corrupte superhelden wil stoppen. The Boys biedt een verfrissende, andere kijk op het superheldengenre.

Het eerste seizoen van The Boys kijk je via de Amazon Prime Video-app die je via onderstaande link downloadt.

Download Amazon Prime Video in de Play Store (gratis)

2. Kijken: Ellie aan de verkeerde kant (NPO)

Tijdens Pride-week in Nederland wordt er ook op televisie extra aandacht gegeven aan de lhbtq+-gemeenschap. In deze heftige documentaire gaat Ellie Lust op zoek naar een antwoord op waarom er zoveel homodiscriminatie en -geweld plaatsvindt. Zowel door slachtoffers als daders te spreken. Verplichte kost voor iedereen die denkt dat het wel goed zit met de acceptatie in Nederland.

chromecast-tips week 31

Ellie aan de verkeerde kant kijken doe je via de NPO-website of NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download NPO Start in de Play Store (gratis)

3. Kijken: Alita Battle Angel (Play Films)

Robert Rodriguez en James Cameron komen met een opvallende film, gebaseerd op een mangaserie uit de jaren negentig. De film gaat over een cyborg met enorme ogen, die wakker wordt in een nieuw lichaam zonder herinneringen. Het hoogtepunt van de film zijn de special effects.

Vind Alita Battle Angel in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 17,99 euro en is op een later moment ook te huur.

Download Google Play Films in de Play Store (gratis)

4. Kijken: Zomergasten: John van den Heuvel (NPO)

Zomergasten is weer terug, dus dat betekent elke zondag een avondvullend programma waarin iemand wordt geïnterviewd aan de hand van televisie- en filmfragmenten. Met in de eerste aflevering John van den Heuvel, die de kijker onder andere kennis laat maken met de Nederlandse maffia.

chromecast-tips week 31 2019

Zomergasten kijken doe je via de NPO-website of NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download NPO Start in de Play Store (gratis)

5. Kijken: Dumbo (Play Films)

Tussen alle remakes van Disney is ook Dumbo de moeite waard. De film gaat over een jong olifantje met enorme oren waarmee hij kan vliegen. Daardoor is hij de hoofdact in een circus, waar duistere geheimen zijn te vinden.

Vind Dumbo in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 13,99 euro en is op een later moment ook te huur.

Download Google Play Films in de Play Store (gratis)

Check ook onze Netflix-tips van juni 2019 met onder andere Black Mirror, Jessica Jones en Dunkirk.

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu