Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Chromecast-tips week 31: het beste van Videoland, NPO en Ziggo

Erwin Vogelaar
2 augustus 2018, 19:11
4 min leestijd
Chromecast-tips week 31: het beste van Videoland, NPO en Ziggo

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 31 onder andere Mission Impossible, Sharp Objects en meer.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 31: Mission Impossible en Sharp Objects

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips. Zowel bij gratis als betaalde diensten. Check ook de edities van voorgaande weken hieronder.

1. Sharp Objects (Ziggo)

Sharp Objects is een HBO-miniserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Gillian Flynn. Amy Adams speelt Camille Preaker, een journalist met een hoop persoonlijke problemen, die teruggaat naar haar geboortedorp om te schrijven over de moord van twee meisjes. Sharp Objects is niet de snelste serie, maar de sfeer en het acteerwerk van Adams houden je toch geboeid.

Sharp Objects kijk je via het Movies & Series XL-pakket van Ziggo. Naar je Chromecast sturen doe je via de Ziggo GO-app. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Ziggo GO in Google Play (gratis)

2. Kijken: Mission Impossible: Rogue Nation (Videoland)

Met een nieuwe Mission Impossible-film in de bioscoop is het tijd om de oude films nog eens terug te kijken, zoals Mission Impossible: Rogue Nation. In deze film moet Ethan Hunt bewijzen dat er een criminele organisatie bestaat vol ex-agenten. Dat terwijl de IMF, waar Hunt voor werkt, wordt ontbonden wegens roekeloos gedrag. Gelukkig heeft Hunt zijn vrienden om samen roekeloos mee te doen.

Mission Impossible: Rogue Nation kijk je via de Videoland-app. De app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download App in Google Play (gratis)

3. Kijken: We Zijn er Bijna

Vind je het jammer dat knullige programma’s zoals Heel Holland Bakt en Bed & Breakfast niet worden uitgezonden deze zomer? Dan hebben we goed nieuws, want het kampeerprogramma We Zijn er Bijna is minstens zo kneuterig. In deze serie gaat een groep oudere vakantiegangers met caravans op pad en de camera gaat mee. Je weet wat je ongeveer kunt verwachten als de hoogtepunten bestaan uit samenkomsten met plakjes worst en wijn uit een doos.

chromecast-tips week 31

We Zijn er Bijna kijk je via de NPO-website of NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download NPO STart in Google Play (gratis)

4. Luisteren: Tony Molina – Kill the Lights (Spotify)

Dit nieuwe album van Tony Molina is opvallend, want met vijftien minuten duurt het korter dan sommige losse nummers van andere artiesten. Meer tijd heeft Tony echter niet nodig. Dit is zo’n album dat je makkelijk meerdere keren achter elkaar kunt luisteren, zonder dat het gaat vervelen. Wellicht in de auto onderweg naar vakantie, met de zon door het open raam en de wereld voor je voeten.

Download Spotify in Google Play (gratis)

5. Pieter Konijn (Play Films)

Nog een film nodig om de kinderen deze zomervakantie mee te vermaken? Dan is Pieter Konijn een goede optie. Het is een verfilming van de bekende Pieter Konijn-boeken, over een konijn dat probeert groente van een boer te stelen. De film heeft helaas geen Nederlandse taaloptie, maar wel Nederlandse ondertiteling.

Vind Pieter Konijn in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film kost 13,99 euro.

Download Google Play Films in Google Play (gratis)

Ook tof: Netflix-tips

Maandelijks zetten we ook vijf Netflix-tips voor je op een rijtje, met de beste nieuwe series van de afgelopen maand. Deze zijn uiteraard ook via een Chromecast te bekijken met de Netflix-app. Dit zijn de nieuwste edities:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu