De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Chromecast-tips week 32: pestkoppen op smartphoneboerderijen

Erwin Vogelaar
6 augustus 2019, 19:11
3 min leestijd
Chromecast-tips week 32: pestkoppen op smartphoneboerderijen

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 32 (2019): Netflix-trailers, Chance the Rapper en Pestkop.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 32 (2019): Chance the Rapper en Pestkop

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Luisteren: The Phone Farmers Who Fake Netflix Ad Views for Cash (Podcast)

Mensen verdienen geld door Netflix-trailers en sport op hun smartphone te kijken. Sommigen gebruiken daar zelfs honderden telefoons voor om zo een aardig loon te verdienen. Podcast Cyber neemt een interessant kijkje naar deze ‘smartphoneboerderijen’, die zich voordoen als een hele hoop mensen.

chromecast-tips week 32 2019

De aflevering vind je onder andere in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Pocket Casts in de Play Store  (2,99 euro)

2. Kijken: Les Misérables (Ziggo)

Het verhaal van Les Misérables blijft maar opnieuw verteld worden. Het boek werd voor het eerst in 1862 gepubliceerd, maar inmiddels kennen de meeste mensen Les Misérables als musical, zowel op het podium als in de bioscoop. Deze nieuwe serie van de BBC vertelt het verhaal van het boek echter weer eens zonder liedjes.

Dominic West speelt deze keer Jean Valjean, een gevangene in het Frankrijk van de 19de eeuw, die achterna wordt gezeten door een politie-inspecteur. Verder heeft deze serie mooie rollen voor onder andere Lily Collins en Olivia Colman.

Les Misérables kijk je via het Movies & Series-pakket van Ziggo. Naar je Chromecast sturen doe je via de Ziggo GO-app. Deze applicatie vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Ziggo GO in de Play Store (gratis)

3. Luisteren: Chance the Rapper – The Big Day (Spotify)

Je zou het niet verwachten, maar Chance the Rapper heeft nu pas voor het eerst een eigen studioalbum uitgebracht. Daarvoor heeft de artiest wel aan een hele hoop mixtapes en singles gewerkt, met onder andere James Blake en Justin Bieber.

Op zijn eigen album blijft hij ook samenwerken, met onder andere John Legend, Gucci Mane en Shawn Mendes. Het album krijgt veel kritiek, maar is fantastisch als je in de stemming bent voor vrolijke nummers over de liefde.

Vind The Big Day van Chance the Rapper op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (gratis)

4. Kijken: Pisnicht: The Movie (NPO)

In deze documentaire gaat Nicolaas Veul op zoek naar mensen die met homofobe woorden schelden, want wat bedoelen ze er nou eigenlijk mee? Dat doet Veul onder andere in een voetbalkleedkamer en op scholen. De film schetst een goed beeld van hoevaak er nog homofobe scheldwoorden worden geuit, zonder dat men weet wat dat doet met mensen.

chromecast-tips 32 2019

Pisnnicht: the Movie kijken doe je via de NPO-website of NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download NPO Start in de Play Store (gratis)

5. Kijken: Pestkop (Pathé Thuis)

Danny is een populaire jongen op school en de leider van een groep pesters. Hun pestgedrag concentreert zich voornamelijk op klasgenootje Suus. Als Danny via een waarzegster ziet dat Suus in de toekomst wraak neemt, heeft hij een kans om het nog goed te maken. De film biedt een interessante kijk op wat pestgedrag met iemand kan doen.

Pestkop vind je bij Pathé Thuis via de app.

Download Pathé Thuis in de Play Store (gratis)

Check ook onze Netflix-tips van juli 2019 met onder andere Stranger Things, Orange is the New Black en Queer Eye.

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's