De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Chromecast-tips week 38: het beste van Play Films, YouTube en Ziggo

Erwin Vogelaar
20 september 2018, 19:27
4 min leestijd
Chromecast-tips week 38: het beste van Play Films, YouTube en Ziggo

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 38 onder andere Solo en Cobra Kai.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 38: Solo en Cobra Kai

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips. Zowel bij gratis als betaalde diensten. Check ook de edities van voorgaande weken hieronder.

1. Solo: A Star Wars Story (Play Films)

Nu Star Wars in de handen van Disney ligt, doet het bedrijf zijn best om stapels films uit te brengen. Deze films hebben tot nu toe allemaal een connectie met de personages en gebeurtenissen die we al kennen. Dat is ook zeker het geval met Solo: A Star Wars Story.

In deze film volg je namelijk Han Solo die Chewbacca en Lando Calrissian ontmoet. Uiteraard worden deze personages niet gespeeld door de originele acteurs, want die zijn inmiddels veel te oud. Daarom is er een jonge garde opgetrommeld om de oude personages nieuw leven in te blazen.

Vind Solo: A Star Wars Story in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 13,99 euro.

Download Google Play Films in Google Play (gratis)

2. Kijken: Cobra Kai (YouTube Premium)

Ken je The Karate Kid nog? Die oude films worden nu opgevolgd met een serie die exclusief via YouTube Premium is te kijken. Aangezien deze dienst nu ook in Nederland verkrijgbaar is, houdt niets je tegen om ook te kijken.

De serie volgt oudere versies van Daniel LaRusso en Johnny Lawrence, gespeeld door dezelfde acteurs. De één met een succesvol bedrijf, de ander is aan lager wal geraakt. Fijn is dat de eerste twee afleveringen helemaal gratis zijn. De eerste aflevering kijk je hieronder en stuur je direct door naar je Chromecast.

3. Luisteren: 6Lack (Spotify)

Bijna twee jaar na zijn eerste album, is East Atlanta Love Letter van 6lack te luisteren. De rapper/zanger staat op de cover met zijn nieuwe dochter en op het album is duidelijk deze nieuwe fase in zijn leven te horen. Het album laat niet zo’n indruk achter als zijn vorige (Free 6lack), maar is toch meer dan de moeite waard. Dit is een artiest waarvan we sowieso alles willen horen.

Download Spotify in Google Play (gratis)

4. Kijken: The Deuce seizoen 2 (Ziggo)

HBO-serie The Deuce is toe aan zijn tweede seizoen. Deze serie van David Simon (The Wire) met acteurs zoals James Franco en Maggie Gyllenhaal, gaat over de groeiende porno-industrie in New York. In dit seizoen heeft Vincent zijn bar omgeruild voor een disco en gaat Candy verder voor en achter de camera om meer ambitieuze films te maken.

The Deuce kijk je via het Movies & Series XL-pakket van Ziggo. Naar je Chromecast sturen doe je via de Ziggo GO-app. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Ziggo GO in Google Play (gratis)

5. Kijken: Klem seizoen 2 (NPO)

De spannende Nederlandse serie Klem is aan zijn tweede seizoen begonnen. De serie, met onder andere Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan, gaat over de directeur van de belastingdienst die alleen woont met zijn dochters. Zijn nette leven wordt overhoop gegooid als zijn kinderen bevriend raken met de kinderen van de buren. De buurman is namelijk een ex-topcrimineel en de levens van de twee heren wordt op ingewikkelde wijze verstrengeld.

Klem kijk je via de NPO-website of NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download NPO STart in Google Play (gratis)

Ook tof: Netflix-tips

Maandelijks zetten we ook vijf Netflix-tips voor je op een rijtje, met de beste nieuwe series van de afgelopen maand. Deze zijn uiteraard ook via een Chromecast te bekijken met de Netflix-app. Dit zijn de nieuwste edities:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu