De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Chromecast-tips week 41: het beste van Play Films, YouTube en Videoland

Erwin Vogelaar
11 oktober 2018, 15:12
4 min leestijd
Chromecast-tips week 41: het beste van Play Films, YouTube en Videoland

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 41 onder andere Ocean’s 8 en Heavyweight.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 41: Ocean’s 8 en Heavyweight

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips. Zowel bij gratis als betaalde diensten. Check ook de edities van voorgaande weken hieronder.

1. Kijken: Ocean’s 8

Het is tijd voor een nieuwe lichting dieven in Ocean’s 8. Debbie Ocean, gespeeld door Sandra Bullock, is de zus van meesterdief Danny Ocean en heeft de afgelopen jaren in de gevangenis gezeten. Daar had ze alle tijd om een uitgebreide heist te bedenken. Nu ze vrij is hoeft ze enkel nog de juiste vrouwen te vinden om dit plan uit te voeren. Het resultaat is een leuke film vol twists, met onder andere Cate Blanchett, Anne Hathaway en Rihanna.

Vind Ocean’s 8 in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 13,99 euro.

Download Google Play Films in Google Play (gratis)

2. Luisteren: Heavyweight (podcast)

In de podcast Heavyweight helpt programmamaker Jonathan Goldstein met relatief kleine problemen. Dit doet hij geheel op zijn eigen klungelige manier. Er is net een nieuw seizoen begonnen en de eerste aflevering (aflevering 16 van de gehele podcast) is een uitstekend startpunt. Het is true crime, maar dan heel klein. Rob beweert dat hij vroeger zijn arm heeft gebroken, terwijl zijn volledige familie zegt van niet. Wie heeft er gelijk?

chromecast-tips week 41

De podcast vind je onder andere in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Pocket Casts in Google Play (2,99 euro)

3. Kijken: Trust Me (Videoland)

Actrice Jodie Whittaker schittert nu in het nieuwste seizoen van Britse serie Doctor Who als The Doctor. Dit is in Nederland enkel nog live via de BBC te kijken. Om het wachten wat draaglijker te maken, kun je miniserie Trust Me op Videoland kijken met tevens Whittaker in de hoofdrol. Deze serie gaat over een zuster die haar baan kwijtraakt, de identiteit van een dokter steelt en een nieuw leven met haar dochter start.

Trust Me kijk je via de Videoland-app. De app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download App in Google Play (gratis)

4. Luisteren: Novastar – In the Cold Light of Monday (Spotify)

Joost Zweegers is terug als Novastar. De in België wonende Nederlander heeft met zijn debuutalbum zo’n goede plaat afgeleverd, dat hij dit sindsdien niet heeft kunnen verbeteren of zelfs evenaren. Nu doet hij een nieuwe poging met In the Cold Light of Monday. Of het in de buurt komt van zijn oude werk moet je zelf bepalen, maar de liedjes zijn mooi en het album luistert prettig weg.

Download Spotify in Google Play (gratis)

5. Kijken: Anne+ (YouTube)

Anne gaat voor het eerst alleen wonen in Amsterdam. Terwijl ze de verhuisdozen opentrekt denkt ze terug al haar vorige relaties. Alle meisjes waar het uiteindelijk niets mee geworden is. Het resultaat is een fijne serie met korte afleveringen die je via YouTube kijkt. De eerste aflevering staat hieronder.

Ook tof: Netflix-tips

Maandelijks zetten we ook vijf Netflix-tips voor je op een rijtje, met de beste nieuwe series van de afgelopen maand. Deze zijn uiteraard ook via een Chromecast te bekijken met de Netflix-app. Dit zijn de nieuwste edities:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu