De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Chromecast-tips week 43: Superhelden, speelgoed en vloggers

Erwin Vogelaar
23 oktober 2019, 20:16
4 min leestijd
Chromecast-tips week 43: Superhelden, speelgoed en vloggers

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 43 (2019): Watchmen en Toy Story 4.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 43 (2019): Watchmen en Toy Story 4

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Naast onze maandelijkse Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: Watchmen (Ziggo)

Watchmen ken je mogelijk als het klassieke stripverhaal, of als de film uit 2009. HBO brengt deze wereld nu terug en vertelt een verhaal in de toekomst. De show is gemaakt door niemand minder dan Damon Lindelof, van onder andere Lost en het waanzinnige The Leftovers. De cast is ook niet mis, met onder andere Regina King in de hoofdrol en Jeremy Irons met zijn fantastische stem. Dit is een serie die je niet wil missen.

Watchmen kijk je via het Movies & Series XL-pakket van Ziggo. Naar je Chromecast sturen doe je via de Ziggo GO-app. Deze applicatie vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Ziggo GO in Google Play (gratis)

2. Kijken: Toy Story 4 (Play Films)

Al je favoriete speelgoed keert terug in Toy Story 4, met onder andere Woody, Buzz Lightyear, Bo Beep en de rest. Deze keer hebben ze er een extra vriendje bij: Forky. Deze vork is versierd door Bonnie, waardoor hij tot leven is gekomen.

Zodra de familie een roadtrip neemt, moet het speelgoed natuurlijk mee. Het is aan de rest van de levende speeltjes om Forky te beschermen. Dat zorgt ook deze keer weer voor een fijn avontuur waar de hele familie van kan genieten. En het speelgoed heeft er nog nooit zo mooi uit gezien.

Toy Story vind je in de Play Store via deze link (Engels) of deze link (Nederlands). De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 13,99 euro en is op een later moment ook te huur.

Download Google Play Films in de Play Store (gratis)

3. Kijken: Billboard: Quizzed (YouTube)

Het YouTube-kanaal van Billboard zet soms bekende fans van een serie tegenover een acteur uit die serie, om er achter te komen of diegene echt zoveel weet. Zoals Billie Eilish over The Office en Josh Groban over Downton Abbey. In de nieuwste editie wordt zanger Charlie Puth ondervraagd door actrice Courteney Cox over zijn kennis rond serie Friends. Dat is een stuk leuker dan een Friends-avond in Pathé.

4. Kijken: Mijn dochter de vlogger (NPO)

Op YouTube zijn soms zeer jonge vloggers populair, maar in hun video’s zie je natuurlijk niet alles. Achter de camera zit vaak een ouder die de video’s mogelijk filmt, monteert en zelfs het management doet.

Deze documentaire biedt een leuke blik achter de schermen en volgt de ouders achter enkele Nederlandse sterretjes. De vraag die de documentaire wil beantwoorden, is of deze ouders op deze manier nog wel ouder kunnen zijn.

chromecast-tips week 43 2019

Mijn dochter de vlogger kijken doe je via de NPO-website of NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download de NPO Start-app in de Play Store (gratis)

5. Luisteren: De Eeuw van de Amateur (podcast)

Trek in een gezellige podcast over van alles? Dan moet je bij De Eeuw van de Amateur zijn. Botte Jellema, Ype Driessen en regelmatig Paulien Cornelisse (of een gast) praten wekelijks over… alles. Bijvoorbeeld wat er in het nieuws is. De podcast heeft tevens enkele vaste, heerlijk kneuterige rubrieken. Zoals de vraag beantwoorden die op een theezakje staat, en een wekelijkse update over de egel in Nederland.

chromecast-tips week 43 2019

De Eeuw van de Amateur vind je onder andere in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Pocket Casts in de Play Store  (gratis)

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's