De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Chromecast-tips week 44: Aliens, thirst en Jezus

Erwin Vogelaar
30 oktober 2019, 19:21
3 min leestijd
Chromecast-tips week 44: Aliens, thirst en Jezus

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 44 (2019): Men in Black en Kanye.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 44 (2019): Men in Black en Kanye

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Naast onze maandelijkse Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: MIB International (Play Films)

Will Smith en Tommy Lee Jones maken plaats voor een nieuwe generatie Men in Black. Deze keer komen Chris Hemsworth en Tessa Thompson na Thor Ragnarok weer samen om in MIB International een spion binnen de organisatie op te sporen.

Daarvoor gaat het duo internationaal. Uiteraard weer met een hoop gadgets, humor en aliens. De film weet de kwaliteit van de voorgangers niet te evenaren, maar voor een avondje popcornplezier ben je hier aan het juiste adres.

MIB International vind je in de Play Store via deze link De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 15,99 euro en is op een later moment ook te huur.

Download Google Play Films in de Play Store (gratis)

2. Luisteren: Reset (podcast)

Deze nieuwe podcast van Recode stelt: elk verhaal is een techverhaal. En dat klopt ook vaak. Met soms meerdere afleveringen per week kijkt host Arielle Duhaime-Ross naar verschillende onderwerpen uit het nieuws en hun relatie rond tech.

Ook meer specifieke smartphone-onderwerpen komen langs. Zoals hoe de gezichtsontgrendeling van de Pixel 4 is getraind via dakloze mensen en hoe Instagram tepels van vrouwen censureert. Genoeg boeiende stof dus.

chromecast-tips week 44 2019

Reset vind je onder andere in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Pocket Casts in de Play Store  (gratis)

3. Kijken: Modern Love (Prime Video)

Modern Love begon als een wekelijkse column in The New York Times over liefde in de moderne wereld. Vervolgens werd het een podcast en nu een televisieserie. Hierin komen verschillende verhalen tot leven en daar is een stapeltje topacteurs voor uit de kast getrokken, zoals Anne Hathaway, Tina Fey, Andy Garcia en Dev Patel. Het resultaat is wel erg zoetzappig, maar leuk voor enkele romantische avonden.

Het eerste seizoen van Modern Love kijk je via de Amazon Prime Video-app die je via onderstaande link downloadt.

Download Amazon Prime Video in de Play Store (gratis)

4. Kijken: Celebs Read Thirst Tweets (YouTube)

Op Twitter kunnen mensen zeer thirsty zijn over hun favoriete beroemdheden, dus vond Buzzfeed het een goed idee om die tweets aan die celebs te laten zien. Dat resulteert in hilarische video’s, waarin de (voornamelijk) mannen niet meer weten wat ze moeten zeggen na al die expliciete berichten.

Check hier alle afleveringen met onder andere Antoni Porowski, Sebastian Stan en Taron Egerton. Bekijk hieronder één van de nieuwste afleveringen met Manny Jacinto van The Good Place.

5. Luisteren: Kanye West – Jesus is King

We hebben er even op moeten wachten, maar het nieuwe album van Kanye West is nu te luisteren. Kanye heeft beloofd voortaan alleen nog maar gospelmuziek te maken. Het album voelt inderdaad als een zondagdienst zonder al teveel verrassingen. Maar als je benieuwd bent, kun je via onderstaande link luisteren.

Vind Jesus is King van Kanye West op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (gratis)

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's