De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Chromecast-tips week 46: het beste van Play Films, NPO en Spotify

Erwin Vogelaar
14 november 2018, 19:12
3 min leestijd
Chromecast-tips week 46: het beste van Play Films, NPO en Spotify

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 46 onder andere Ant-Man en Muse.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 46: Ant-Man en Muse

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Luisteren: Reply All #130: The Snapchat Thief (podcast)

De Snapchat van Lizzie werd plots gehacked. Vervolgens kreeg ze een berichtje waarin stond dat ze absoluut niet moest proberen om haar account terug te krijgen, want anders zouden er naaktfoto’s van haar worden verspreid. De hosts van podcast Reply All onderzoeken wat er is gebeurd en wie er achter zit. Deze aflevering is fascinerend voor elke gebruiker van sociale media op smartphones.

chromecast-tips week 46

De podcast vind je onder andere in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Pocket Casts in Google Play (2,99 euro)

2. Kijken: Ant-Man and the Wasp (Play Films)

Vroeg jij je bij het kijken van Avengers: Infinity War ook af waar Ant-Man was? In de film Ant-Man and the Wasp krijg je het antwoord. In deze film volg je Scott die huisarrest heeft, maar toch weer op pad moet met Dr. Hank Pym en zijn dochter. Verwacht humor, actie en een hoop gekrimp in deze leuke superheldenfilm.

Vind Ant-Man and the Wasp in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 9,99 euro en huur je voor 2,99 euro.

Download Google Play Films in Google Play (gratis)

3. Kijken: In Limbo (NPO)

Deze korte film gaat over een politieagent en aanstaande vader die moet leren leven met de gevolgen van zijn acties. Dat doet hij in een all-inclusive resort in Griekenland. Nasrdin Dchar speelt de hoofdrol. De acteur noemt het zelf de moeilijkste rol die hij ooit heeft gespeeld en het resultaat mag er zeker zijn.

De film kijk je via de NPO-website of NPO Start-app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download NPO Start in Google Play (gratis)

4. Luisteren: Muse – Simulation Theory (Spotify)

Muse is terug met een nieuw album en een nieuw geluid. De band blijft grotendeels herkenbaar door de stem van Matthew Bellamy en bepaalde deuntjes, maar daarnaast probeert de band duidelijk nieuwe dingen. De Super Deluxe-versie van Simulation Theory op Spotify heeft een stapel extra alternatieve versies van nummers. Zowel akoestisch als remixes en live-versies. Het is meer dan de moeite waard om ook die te luisteren.

Download Spotify in Google Play (gratis)

5. Kijken: Incredibles 2 (Ziggo en Pathé)

Er is eindelijk een vervolg op een van de meest populaire Pixar-films: The Incredibles. De superheldenfamilie heeft het lastig met de financiën, maar dan krijgen ze een nieuwe kans om iets te betekenen. Deze keer gaat Elastic Girl erop uit, terwijl Mister Incredible op het gezin past inclusief Jack Jack met zijn onvoorspelbare krachten. Als dat maar goed gaat!

Incredibles 2 vind je onder andere bij Ziggo On Demand en Pathé Thuis.

Download Ziggo GO in Google Play (gratis)
Download Pathé Thuis in Google Play (gratis)

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu