De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Chromecast-tips week 48: Midzomerfeest, queens en Jeff Goldblum

Erwin Vogelaar
28 november 2019, 19:22
3 min leestijd
Chromecast-tips week 48: Midzomerfeest, queens en Jeff Goldblum

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 48 (2019): Midsommar en Coldplay.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 48 (2019): Midsommar en Coldplay

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Naast onze maandelijkse Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Kijken: Midsommar (Play Films)

Als je dacht dat het na Hereditary niet vreemder kon, dan heb je Midsommar nog niet gezien. Regisseur Ari Aster duikt met zijn nieuwste film in een totaal andere setting. Van de duisternis in Hereditary, naar een plek waar de zon niet ondergaat in Midsommar. In Zweden komt een groepje vrienden terecht in een vreemde gemeenschap, waar onbegrijpelijke rituelen worden gehouden. Durf jij te kijken?

Midsommar vind je in de Play Store via deze link De film kijk je op je Android-toestel met de Google Play Films-app. De film koop je voor 8,99 euro en huur je voor 2,99 euro.

Download Google Play Films in de Play Store (gratis)

2. Luisteren: Reset: Why Google Has You Health Records (podcast)

Google was afgelopen weken in het nieuws, omdat het bedrijf zonder toestemming gezondheidsgegevens verzamelt. Podcast Reset duikt in dit nieuws en met Christina Farr van CNBC wordt onder andere uitgelegd wat het bedrijf met deze informatie gaat doen.

chromecast-tips week 44 2019

Reset vind je onder andere in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Pocket Casts in de Play Store  (gratis)

3. Kijken: Disney Plus: The World According to Jeff Goldblum (Disney Plus)

Op Disney Plus zijn tegenwoordig meer nieuwe dingen te zien naast The Mandalorian. Jeff Goldblum heeft bijvoorbeeld een eigen documentaireserie waarin hij allerlei dagelijkse onderwerpen onderzoekt. Zo duikt hij in de eerste drie afleveringen in de werelden van sneakers, ijs en tattoo’s. Natuurlijk op zijn compleet unieke, zweverige manier.

The World According to Jeff Goldblum kijk je via de app van Disney Plus, die je via onderstaande link in de Play Store downloadt.

Download Disney Plus in Google Play (gratis)

4. Luisteren: Coldplay – Everyday Life (Spotify)

Coldplay is terug met een nieuw album. Deze keer valt de band extra op, omdat een tour achterwege wordt gelaten vanwege het milieu. Gelukkig kun je wel gewoon van de nieuwe muziek genieten. Je merkt duidelijk dat de band zich aanpast aan de staat van de wereld, en soms zelfs kerkelijk klinkt om voldoende gewicht aan de onderwerpen te geven.

Als Coldplay-fan is dit album sowieso een must. Heb je al een tijdje niet naar de band geluisterd? Dan is dit het uitgelezen moment om dat weer eens te doen.

Vind Everyday Life van Coldplay op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (gratis)

5. Kijken: I Like to Watch – The Crown (YouTube)

Netflix heeft een nieuwe YouTube-serie waarin de hilarische dragqueens Trixie Mattel en Katya Netflix-series kijken en daar hun commentaar op geven. In de eerste aflevering is een hele andere queen aan de beurt: Queen Elizabeth II in het derde seizoen van The Crown. Dit dragqueen-duo heeft al een eigen langlopende YouTube-serie in de vorm van UNHhhh, dus ze zijn compleet op elkaar ingespeeld. Een gouden zet van Netflix.

Lees ook onze vorige Chromecast-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu