De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google rolt nieuwe Chromecast-update uit die geluidsbeheer verbetert

Redactie
9 april 2014, 19:01
1 min leestijd
Google rolt nieuwe Chromecast-update uit die geluidsbeheer verbetert
Chromecast update

Google rolt een nieuwe Chromecast update uit met buildnummer 16664. Het huidige buildnummer van de Chromecast is 16041. Met de Chromecast update wordt het geluidsbeheer van Googles hmdi-stick flink verbeterd. Zo onthoudt de Chromecast voortaan welk geluidsniveau was ingesteld en houdt dit aan, ook als de tv wordt uitgeschakeld. Hierdoor heb je geen last meer van een Chromecast die het geluid plotseling veel te hard afspeelt.

Verder voert Google enkele belangrijke bugfixes door, waaronder verbeterde DNS-robuustheid, IPv6-ondersteuning en enkele bugfizes en stabiliteitsverbeteringen.

Lees verder na de advertentie.

Over de Chromecast

chromecast-youtube

Het apparaatje is sinds medio vorige maand ook eindelijk verkrijgbaar in Nederland en België. De Chromecast adviesprijs bedraagt 35 euro, waarvoor je een slimme hdmi-stick krijgt waarmee je content van bijvoorbeeld YouTube, Netflix en Plex kunt tonen op je televisie. Daarnaast kun je vanaf je pc of Mac tabbladen van Chrome ‘casten’ naar de Chromecast. Het instellen van het apparaat gaat simpel; even in je tv pluggen, verbinden met je wifi-netwerk en je kunt naar hartenlust je favoriete films, series, foto’s en muzieknummers op de tv afspelen.

Het laatste Chromecast nieuws

Wil je de hdmi-stick van Google aanschaffen? Check de Chromecast kopen-pagina! Of bekijk onze uitgebreide lijst van Chromecast apps. En heb je de combinatie van Plex Chromecast al geprobeerd?

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast 2018
Google Chromecast 2018

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu