Opfrisbeurt voor Chromecast website: vind sneller toffe apps

Gijs Ettes
22 juli 2014, 15:16
1 min leestijd
Opfrisbeurt voor Chromecast website: vind sneller toffe apps
Chromecast website

Google heeft de Chromecast website van een flinke opfrisbeurt voorzien, zodat je eindelijk ¡lle apps kunt vinden die werken met de slimme hmdi-stick. Denk aan bekende namen als Netflix, Allcast en Plex, maar ook minder bekende apps als Spoticast, My Cloud Player en CastPad. De Chromecast website toont beknopte informatie over het apparaat zelf en een drietal tabbladen met uitgelichte, nieuwe en alle overige apps (‘More’). Bij het laatstgenoemde tabblad kun je doorklikken om meer apps te ontdekken.

Daarnaast is er een zoekfunctie toegevoegd, zodat je kunt zoeken welke apps geoptimaliseerd zijn voor de Chromecast. Verder kun je filteren op apps voor iOS, Android of pc/Mac. De site is via deze link te bezoeken.

Lees verder na de advertentie.

Heb je geen zin om de Chromecast website door te spitten, dan kun je ook ons overzicht met de beste Chromecast apps checken. Hier vind je 16 apps die je niet mag missen als je alles uit de gadget wilt halen. Daarnaast hebben we een overzicht gemaakt met 7 handige Chromecast tips.

Chromecast website

De Chromecast review en bestellen

Sinds een paar maanden kun je de Chromecast kopen in Nederland. Ben je benieuwd wat het apparaat allemaal kan, lees dan onze uitgebreide Chromecast review. Hieronder vind je de beste aanbiedingen.

Lees  meer over de Chromecast

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast
Google Chromecast

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu