ClockworkMod Recovery 6 voor de Samsung Galaxy Nexus uitgebracht

ClockworkMod RecoveryClockworkMod Recovery 6 is voor de Samsung Galaxy Nexus als download beschikbaar. Dit meldt ontwikkelaar Koushik Dutta op zijn Google+ profiel. De nieuwe versie van ClockworkMod Recovery ondersteunt een nieuw back-up formaat waardoor het uitvoeren en herstellen van back-ups een stuk sneller moeten gaan. De update bevat tevens een fix voor de foutmelding wanneer backups het limiet van 2GB overschreden. Daarnaast heeft ClockworkMod Recovery 6 een nieuwe geanimeerde achtergrond, waardoor het wachten op een back-up niet meer zo saai is. ClockworkMod 6 is als download beschikbaar op de website of in ROM Manager.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


ClockworkMod Recovery wordt gezien als de beste vriend van de rooter en het programma wordt voornamelijk gebruikt om complete back-ups van je smartphone te maken en te herstellen, en om nieuwe software op je Anroid-toestel te installeren. ClockworkMod Recovery is een recovery-bestand dat je kunt bereiken door je toestel met een speciale toetscombinatie in te schakelen. Je start dan niet de Android-software op, maar het recovery-bestand. Het is in ClockworkMod Recovery ook mogelijk om je gegevens te wissen, de cache en dalvik-cache leeg te maken, permissies in te stellen of het batterijpercentage te kalibreren.