logoZijn we net een beetje gewend aan mobiele telefoons met het Android-besturingssysteem, denkt Cloud Telecomputers een nieuwe toepassing voor dit besturingssysteem gevonden te hebben: de desktoptelefoon. Hierbij moet je niet denken aan het vaste toestel zoals sommigen van ons thuis hebben staan, maar meer aan een multifunctioneel toestel voor op kantoor. Een smartphone voor op je bureau dus, ideaal voor de verwende advocaat, manager of natuurlijk de verwende gadgetgekke consument.

Door gebruik te maken van Android hoopt Cloud Telecomputers het verschil tussen je vaste en mobiele telefoon te verkleinen door soortgelijke functies aan te bieden als op de mobiele versie van Android. De desktop-smartphone heeft een 8″ touchscreen en Outlook-intergratie voor je agenda en contacten. Er wordt gebruik gemaakt van een eigen interface genaamd Glass. Cloud Telecomputers denkt het toestel begin 2010 op de markt te brengen voor een prijs die tussen de $599 en $699 zal liggen.

Meer informatie over dit toestel inclusief een paar demofilmpjes van de interface  is te vinden op de site van Cloud Telecomputers
 
homecol

Via: AndroidCommunity

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.