Placeholder

Overal CNN kijken? Download dan de CNN-applicatie voor Android-telefoons. De applicatie is gratis te downloaden in de Android Market. Gebruikers kunnen live inschakelen of interviews en podcasts bekijken of beluisteren.

“Android-gebruikers zijn veeleisend en accepteren geen matige applicaties”, aldus Louis Gump van CNN. “Tijdens het ontwikkelen van de Android-applicatie hielden wij rekening met de eisen van gebruikers. Wij zijn daarom blij dat we nu eindelijk de applicatie kunnen onthullen aan miljoenen Android-gebruikers.”

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

CNN voor Android draait op alle Android-telefoons met versie 2.1 of hoger. Er is tevens een speciale Honeycomb-versie van CNN, die gebruik maakt van het grote scherm van Honeycomb-apparaten.

Wanneer je de applicatie op je telefoon hebt geïnstalleerd, dan kun je alle conflicten live volgen. Ontploft er een kernbom bij jou in de straat? Of ben je getuige van een andere ramp? Deel je eigen verhalen dan met iReport. Wanneer er sprake is van Breaking News, dan ontvang je een notificatie. Daarnaast is het mogelijk om een widget te installeren op het homescreen van je telefoon.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.