CNN Live Broadcast: kijk live CNN-beelden via je Android-toestel
Redactie

cnn liveCNN, een van de meest gerenommeerde nieuwszenders ter wereld heeft nu een eigen Android-applicatie waarmee live uitzendingen kunnen worden gestreamd. Het grootste voordeel hiervan is dat een abonnement op een of andere dienst niet nodig is. Dit is vaak wel het geval bij kranten die een app uitbrengen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


CNN Live Broadcast is voor 68 eurocent te kopen in de Android Market. Voor dit luttele bedrag krijg je onbeperkt toegang tot live streams van CNN News. Naast het bekijken van nieuwsuitzendingen heb je ook de mogelijkheid om artikelen te lezen of videoblogs van gezaghebbende CNN-journalisten te bekijken. De uitzendingen zijn in hoge kwaliteit te bekijken in portrait- of landscape modus, fullscreen of met een interface-rand. Live Broadcast werkt op elke telefoon die draait op Froyo (2.2) of hoger. Volgens de ontwikkelaar is het aan te raden om zoveel mogelijk apps af te sluiten voordat je begint met het streamen van de uitzendingen. CNN Live Broadcast is via onderstaande link te downloaden op je Android-telefoon.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.